(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt OP Korttiyhtiöön, Henkilöasiakkaat heimoon Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen Data Analystia 1.9.2020-30.9.2021 väliselle ajalle.

 

Tehtävästä

 

Tehtävän pääpaino on OP-mobiilin tulosten kokonaisvaltaisessa mittaussuunnitelman luonnissa, raportoinnissa, seurannassa, analysoinnissa ja dokumentoinnissa. Vastaat myös analytiikan kehittämisvaatimusten määrittelystä. Teet laajasti yhteistyötä kehittävien tiimien sekä tietosuojan kanssa. CRM- analytiikan lisäksi vastuullasi on NPS- palautteiden analysointi ja kategorisointi.

 

Oletko hakemamme osaaja?

 

Olet kiinnostunut kehittämisestä ja innovoinnista ja omaksut nopeasti uudet tehtävät sekä asiat. Osaat myös soveltaa oppimaasi työssäsi ja haluat jakaa aktiivisesti osaamistasi. Työskentelyotteesi on aktiivinen, analyyttinen ja tuloshakuinen. Toimit mielelläsi itsenäisesti ja pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin ja perustelemaan vakuuttavasti näkökantasi. Sinulla on vahva analytiikan ja datan analysoinnin osaaminen ja kokemusta laajojen projektien hallinasta. Eduksesi on muun muassa SGL, Adobe Analytics sekä Tableau osaaminen.

 

Mitä saat meiltä

 

OP Ryhmänä visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Tulet työskentelemään osana Henkilöasiakkaat heimoa Digitalisista kanavista vastaavassa toiminnossa ja tukenasi on vahvoista asiantuntijoista koostuva analytiikan chapter, josta saat tukea tehtävän haltuunotossa sekä osaamisen kasvattamisessa.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 9.8.2020 mennessä. Toivottavasti voit aloittaa uudessa roolissa mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä to 30.7. klo 12-14 tai pe 31.7. klo 10-11 Competence Lead Tea Koivujuurelta puh. 040 525 9079. Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse: tea.koivujuuri@op.fi.


 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.