(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt Riskienhallinnan Data-yksikköön Helsinkiin kolmea Data Analystia.

 

DATA ANALYST

 

Tässä tehtävässä vastaat

 

Riskienhallinnan Data-yksikön Data Analystina vastaat nimetystä tietokannasta ja sen kehittämisestä. Liiketoimintavastuullisessa roolissa tehtävään kuuluu järjestelmän päivitysprosessien suunnittelu ja valvonta. Varmistat järjestelmän datan laadun jatkuvan parantamisen ja osallistut järjestelmään tehtävien muutosten testaamiseen sekä tuotannon jatkuvuuden varmistamiseen.

 

Data Analystina voit toimia myös Product Ownerina, jolloin vastaat kehitystehtävien ohjaamisesta, backlogin sisällöstä ja priorisoinnista.

 

Data Analyst osallistuu tarvittaessa muihin riskienhallinnan ja talouden ohjauksen kehitys- ja analysointitehtäviin, esimerkiksi ryhmätasoisen datan laadun kehittämistehtäviin.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, joka sisältää esimerkiksi matematiikan tai tietojenkäsittelytieteen opintoja. Olet hankkinut soveltuvaa työkokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta ja sinulla on kokemusta esimerkiksi tietojärjestelmien kehittämisestä, raportoinnista, datan monitoroinnista ja -analysoinnista.

 

Tehtävä edellyttää koodausosaamista (SAS ja/tai SQL). Lisäksi Excel tulee olla hyvin hallussa.

 

Olet tottunut tekemään itsenäistä asiantuntijatyötä ja priorisoimaan omia tekemisiäsi. Sinulla on kokemusta työskentelystä eri sidosryhmien kanssa ja verkostoidut mielellään uusien tuttavuuksien kanssa.

 

Edellytämme sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen luottoriskihallinnan osaamiskentältä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. Tulet työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä, jossa saat kehittää myös omaa osaamistasi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 4.3. mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä edistämme haastatteluja jo hakuajalla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Marja-Leena Sihvonen, maanantaina 17.2. klo 9:30-10:30 & perjantaina 21.2.klo 15-16, puh. 050 377 1141 tai sähköpostitse: marja-leena.sihvonen(a)op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.