(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt Data Analystia Vähittäispankkiin Analytiikan kyvykkyysalueelle Helsinkiin, Tampereelle tai Joensuuhun.


Data Analyst, Vähittäispankki
 

Data Analystin tehtävänä on tuottaa Vähittäispankin liiketoiminnoille sekä operatiivisesti että strategisesti tukevaa tietoa datalähtöisesti.

Tehtävä voi sijaita Helsingissä, Tampereella tai Joensuussa.

 

Tehtävässä menestymisen eväät

 

Data Analystin tehtävässä menestyäksesi tarvitset halua kehittää osaamistasi jatkuvasti. Haastat mielelläsi itseäsi ja työtovereitasi – et tyydy helppoon ratkaisuun vaan pyrit ymmärtämään syvällisesti Vähittäispankin liiketoimintaa ja siihen liittyviä haasteita.  Saatat hyvinkin olla hakemamme osaaja, jos työskentelytapasi on systemaattinen ja ratkaisukeskeinen ja pidät valmistuneiden tehtävien lukumäärää tärkeämpänä kuin aloitettujen tehtävien määrää. Työyhteisössä toimit oma-aloitteisesti, kuitenkin ympärilläsi olevat ihmiset huomioon ottaen.

 

Edellytämme sinulta

 

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Sujuvaa suomen ja englannin taitoa
  • Hyviä viestintätaitoja niin tekniselle kuin ei-tekniselle yleisölle
  • Tilastollisten menetelmien osaamista
  • Data Analystin työvälineiden ja ohjelmointikielten osaamista (esim. Tableau, PowerBI, SQL, R, Python)

 

Mitä saat meiltä


Tarjoamme Data Analystille mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen yhdessä muiden kyvykkyysalueella työskentelevien analyytikoiden kanssa. Tehtävässä Sinulle kehittyy syvällinen ymmärrys Vähittäispankin liiketoiminnasta sekä monipuolinen tekninen osaaminen modernissa, jatkuvasti kehittyvässä analytiikkaympäristössä.


Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 28.11.2019 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Analytics Competence Lead Markku Leskiseltä, puh. 040 8269119 tai markku.leskinen@op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.