(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt OP Yrityspankin Markets organisaatioon Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen kolmea Data Analystia.

DATA ANALYST, OP Markets

Haemme nyt OP Yrityspankin Markets organisaatioon Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen Data Analystia Asiakaskokemus ja data –tiimiin. Osallistut alkuvaiheessa dataympäristön laajentamiseen ja sisällön laadun varmistamiseen, kehität myynnin työkaluja ja raportointia asiakaskokemuksen vahvistamiseksi sekä analysoit ja visualisoit dataa tuoden uusia näkemyksiä liiketoiminnan päätöksentekoon ja kehittämisen tueksi.

Tehtävässä menestymisen eväät

Sinulla on erinomaiset matemaattiset ja tilastollisten menetelmien taidot, tietokanta- että ohjelmointiosaamiset (SQL ja esim. Python) sekä kykyä hyödyntää erilaisia sisäisiä ja ulkoisia tietolähteitä. Sinulla on jo aiempaa kokemusta suurten datamäärien siirrosta, käsittelystä ja analysoinnista, ja palat halusta saada rikastuttaa liiketoimintaa entistäkin paremmalla datalla ja analytiikalla.
Työskentelytyylisi on systemaattista, tehokasta ja tavoitteellista. Olet innokas kehittämään uusia tapoja toimia ja aidon kiinnostunut pääomamarkkinoista, asiakaskäyttäytymisestä ja datan hyödyntämisestä laajasti liiketoiminnassa. Viestit erinomaisesti sekä suullisesti että kirjallisesti niin suomen kuin englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP Markets on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tulet työskentelemään alamme halutuimman työnantajan palveluksessa ja saat mahdollisuuden kehittyä ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa koko Markets liiketoiminta yhdistyy saman katon alla tiiviiksi, kaikki tuotealueet kattavaksi kokonaisuudeksi. Rakennamme tulevaisuuteen rohkeasti uudistuvaa Markets liiketoimintaa, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja samalla kasvaa yhdeksi finanssialan kirkkaimmista tähdistä. Data analyytikolle tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän täysin uutena toimintona OP Markets –liiketoiminnossa, sekä loistavat kollegat ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää 28.11.2019 mennessä oheisen Hae-painikkeen kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Christian Janssonilta, puh. 050 586 2304 tai christian.jansson@op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa.