(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst
Pfizer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haemme asiakkaallemme Pfizerille vuoden määräaikaisuuteen Data Analystia. Pfizer on maailman johtavia lääkeyrityksiä ja alkuperäislääkkeiden valmistajia. Pfizer toimii 125 maassa ja pfizerilaisia on yli 90 000. Yritys haluaa luoda uusilla lääkeinnovaatioilla parempaa terveyttä kaikkialla maailmassa. Työsuhde on osa-aikainen joustavilla työajoilla ja sitä on mahdollista suorittaa osittain kotoa käsin. Tämä on erinomainen mahdollisuus uraansa talouden tai rahoituksen parissa aloittelevalle henkilölle, jolta löytyy vahvaa excel-osaamista, tarkkuutta sekä innokkuutta oppia lisää.

Haemme nyt asiakkaallemme Pfizerille henkilöä Data Analystin tehtävään vuoden määräaikaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen työskentelemään asiakkaamme toimistolla Helsingin Munkkiniemessä. Työskentelet noin 20-24 tuntia viikossa ja aloitat työt mahdollisimman pian.

Tehtäviisi Data Analystina kuuluvat asiakkaamme senioriasiantuntijan avustaminen raportoinnissa, maksutietojen analysoinnissa ja datan järjestämisessä, tietokanta ja rahoitusjärjestelmähauissa sekä tositteiden analysoinnissa Exceliä, SAP- ja Ariba-järjestelmiä käyttäen. Pääset myös analysoimaan sopimuksia sekä työskentelemään muiden alueellisten toimihenkilöiden kanssa.

Etsimme tähän tehtävään tarkkaa ja järjestelmällistä henkilöä, jolla on hyvät IT-taidot. Olet loistava Excelin hallitsija ja taidat Vlookup ja pivots – funktiot sujuvasti. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Voit olla jo valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva henkilö (esim. tradenomi, KTM). Eduksi katsomme, jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tausta taloushallinnossa, hankinnassa tai kirjanpidossa sekä SAP ja/tai Ariba järjestelmän tuntemus on myös plussaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan suuren ja menestyvän kansainvälisen yrityksen tehtävissä. Saat mahdollisuuden oppia uutta ja kartuttaa työkokemustasi. Tämä voi olla hyvä tilaisuus luoda pohjaa urallesi esimerkiksi analytiikan tai raportoinnin parissa. Vuoden työsuhteen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä pidemmäksi aikaa asiakkaalle. Työaika on joustava ja työtä on mahdollista tehdä osittain myös kotoa käsin.

Mikäli koet olevasi juuri sopiva tehtävään, hae paikkaa mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Henkilöstökonsultti Erica Ollikainen 050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi