(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst
Tamro Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Haluatko hyödyntää työssäsi farmasian alan tuntemustasi ja viihdyt tiedon käsittelyn ja analysoinnin parissa? Etsimme Tamron Palveluliiketoiminnan yksikköön, Business Intelligence & Digital Services-tiimiin datanikkaria, Data Analystiä.

 

Data Analyst toimii erityisesti farmaseuttiseen dataan liittyvien palveluiden parissa, sekä tuotteistettujen palveluiden että data-analyysien parissa. Hän vastaa osa-alueeseen liittyvän tiedon hallinnasta, ylläpidosta ja hyötykäytön mahdollistamisesta. Työhön kuuluu palvelualueeseen liittyvien palveluiden kehitys, ylläpito, koulutus ja myynnillinen rooli.


Etsimämme henkilö

Tiimissämme Data Analystin tehtävä on hyvin itsenäinen ja asiakaskeskeinen. Tehtäviin kuuluu datan käsittely ja analysointi, johtopäätösten ja laajempienkin analyysien tekeminen asiakkaille. Yhdistät ulkoisista ja sisäisistä tietolähteistä saatavaa tietoa ja mallinnat, jalostat sekä visualisoit sitä kertaluonteisiksi analyyseiksi tai jatkuviksi palveluiksi. Tehtävääsi kuuluu myös analytiikkapalveluiden kehittämistä ja ylläpitoa, analytiikan kehitysprojektien vetämistä, analytiikkapalveluiden myyntiä ja koulutusten läpivientiä.

Tehtävä edellyttää lääke- ja terveystuotteiden tuntemusta sekä kokemusta ja paloa tiedon hyödyntämiseen ja analysointiin.

Business Intelligence & Digital Services tiimissä olet mukana tekemässä alan parhaita palveluita laaja-alaiselle asiakaskunnallemme.

Jos olet kiinnostunut liittymään mukavaan ja innostavaan porukkaamme, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä cv.

Lisätietoja paikasta antaa Outi Ikävalko-Kärki, Head of  Digital Services & BI, perjantaina 4.1.2019 klo 9:00-10:30 tai torstaina 10.1. klo 8:30 - 10:00 p. 040 661 6007.


Puhelin: 020 445 11 Sijainti: Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa