(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst, Vahinkopalvelut ja yhteiset järjestelmät
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Haemme nyt Helsinkiin, Pohjola Vakuutukselle

 

DATA ANALYSTIÄ

 

Tässä tehtävässä vastaat 

Vastaat omalta osaltasi tiimin analytiikka- ja visualisointiratkaisujen kehittämisestä, käyttöönotosta osana liiketoimintaprosessia ja ylläpidosta. Tunnistat ja nostat esiin edistyneen analytiikan mahdollisuuksia liiketoiminnan tavoitteiden edistämisessä. Tuotat tarvittaessa myös tietoa ja näkemystä liiketoiminnan tarpeisiin datan analysoinnin ja visualisoinnin avulla.

Tehtäviisi kuuluvat myös laajemmin dataympäristön ja sen sisällön, laadun ja prosessien valvonta sekä näihin liittyvien menetelmien kehittäminen ja ylläpito.

 

Mitä odotamme sinulta:

Olet etsimämme osaaja, jos hallitset tilastollisia ja soveltuvan matematiikan menetelmiä sekä osaat käsitellä ja analysoida dataa. Sinulla on kykyä hyödyntää erilaisia tietokantoja ja tietolähteitä sekä ymmärrät niiden periaatteita. Haluat kehittää liiketoimintalähtöisiä ratkaisuja osaksi liiketoimintaprosessia niin analytiikan kuin visualisoinnin avulla.

 

Sinulla on hyvät viestintä- ja tiimityöskentelytaidot, joiden kautta pystyt tuomaan osaamistasi koko liiketoiminnan käyttöön. Tekijänä olet oma-aloitteinen, sinnikäs ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet tottunut suunnittelemaan ja läpiviemään erilaisia työkokonaisuuksia ja langat pysyvät käsissäsi pitkissäkin projekteissa.

 

Arvostamme soveltuvaa korkeakoulutusta esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta.

 

Edellytämme sinulta:

 

  • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Business Intelligence –sovelluksien hallitsemista (Power BI, Tableau)
  • Ohjelmointikielien hallitsemista (SQL, Python, R)
  • Erilaisten tietovarastointialustoja tuntemusta (SQL Server, AWS, Teradata)


 

Tarjoamme sinulle

Tavoitteenamme on luoda huippusuoriutuvia tiimejä ja uskomme, että se tapahtuu luomalla ihmisille turvallisen ympäristön, jossa tiimi koostuu hyvinvoivista yksilöistä. Tarjoamme paikan päästä paitsi hyödyntämään omaa ammatillista osaamista todella suuren joukon suomalaisia eduksi, mutta myös mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamista laaja-alaisesti.

 

Finanssiala on merkittävässä muutoksessa ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Tarjoamme erinomaista mahdollisuutta olla mukana kehittämässä uutta toimintatapaamme yhdessä kollegoiden kanssa. Jatkuva oppiminen ja yhdessä onnistuminen ovat keskeisiä menestystekijöitämme.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää 22.1.2020 mennessä oheisen Hae -painikkeen kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot sekä palkkatoiveesi.

Tehtävästä antaa lisätietoja Tero Järvinen, 0505264859 tai tero.j.jarvinen@pohjola.fi

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.