Data Analyst (useampi tehtävä, Helsinki)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Haemme nyt Helsinkiin, Pohjola Vakuutukselle

 

DATA ANALYSTEJÄ

 

Tässä tehtävässä vastaat 

Vastaat omalta osaltasi vahinkovakuuttamisen analytiikkaratkaisujen kehittämisestä, käyttöönotosta ja ylläpidosta. Tunnistat analytiikan mahdollisuuksia liiketoiminnan tavoitteiden edistämisessä. Data-analystinä tuot tietoa ja näkemystä liiketoiminnalle. Vastaat myös tuottamiesi analyysien visualisoinnista. Toimit keskeisellä paikalla liiketoiminnan ytimessä ja tuot uusia näkemyksiä heimon ja tiimin päätöksentekoon sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Työtehtäväsi painottuvat erityisesti vakuutustuotteiden analysointiin, liiketoiminnan tuloksen selittämiseen, ennustamiseen ja ohjaukseen sekä markkina- ja kumppanuusanalyyseihin. Työtehtäviisi voi kuulua myös vahinkojenhoidon analytiikkaa ja robotiikan validointia taustastasi riippuen.

 

Mitä odotamme sinulta:

Hallitset tilastollisia ja soveltavan matematiikan menetelmiä sekä osaat käsitellä ja analysoida dataa. Sinulla on kykyä hyödyntää erilaisia tietokantoja ja tietolähteitä sekä ymmärrät niiden periaatteita. Haluat kehittää liiketoimintalähtöisiä ratkaisuja osaksi liiketoimintaprosessia analytiikan ja datan visualisoinnin avulla.

 

Sinulla on hyvät viestintä- ja tiimityöskentelytaidot, joiden kautta pystyt tuomaan osaamistasi koko liiketoiminnan käyttöön. Tekijänä olet oma-aloitteinen, sinnikäs ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet tottunut suunnittelemaan ja läpiviemään erilaisia työkokonaisuuksia ja langat pysyvät käsissäsi pitkissäkin projekteissa.

 

Arvostamme soveltuvaa korkeakoulutusta ja eduksesi on erilaisten tietovarastointialustojen tuntemus (esim. SQL Server, AWS, Teradata) ja Business Intelligence –sovellusten hallinta (Power BI, Tableau).

 

Edellytämme sinulta:

 • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
 • Työkokemusta projekteista
 • Ymmärrystä relaatiotietokannoista
 • Ohjelmointikielien hallitsemista (esim. SQL, Python ja/tai R)
 • Kokemusta SAS-työkalujen käytöstä (SAS Base tai SAS EG)

 

Tarjoamme sinulle

Tavoitteenamme on luoda huippusuoriutuvia tiimejä ja uskomme, että se tapahtuu luomalla ihmisille turvallinen työympäristö, jossa tiimi koostuu hyvinvoivista yksilöistä. Tarjoamme sinulle paikan päästä hyödyntämään omaa ammatillista osaamistasi suomalaisten eduksi, mutta myös mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti. Pääset työskentelemään liiketoiminnan ytimessä ja näkemään vakuutusyhtiön ja alan markkinamuutokset aitiopaikalta. Lisäksi saat tueksesi osaavat kollegat ja vahvan vertaistuen

 

Finanssiala on merkittävässä muutoksessa ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Tarjoamme erinomaista mahdollisuutta olla mukana kehittämässä uutta toimintatapaamme yhdessä kollegoiden kanssa. Jatkuva oppiminen ja yhdessä onnistuminen ovat keskeisiä menestystekijöitämme.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää 22.1.2020 mennessä oheisen Hae -painikkeen kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot sekä palkkatoiveesi.

 

Tehtävästä antaa lisätietoja Tuuli Wiio, 0445841321 tai tuuli.wiio@pohjola.fi. Tuulin tavoitat puhelimitse 3.1 klo 9-11, 8.1 klo 13-14.30, 17.1 klo 13-15 tai 23.1 klo 9-11.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1326617
 • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 21.1.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki