(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst -trainee, Vakuutusasiakkaiden vahinkovakuutus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun. 

 

Vahvistamme Pohjola Vakuutus Oy:n Vakuutusasiakkaiden liiketoimintaamme Helsingissä nyt Data Analyst -traineella!

 

Data Analyst -trainee, Vakuutusasiakkaiden vahinkovakuutus

 

Toimit vahinkovakuutuksessa devops-analytiikkatiimissä ja autat omalla panoksellasi tiimiä saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Tehtäviisi kuuluu tiedon saataville saaminen (ETL) AWS-alustalle jatkohyödynnettäväksi analytiikan ja raportoinnin tarpeisiin. Osaat yhdistellä tietoa eri lähteistä. Omaat kiinnostusta mikropalveluja ja modernin analytiikan työkaluja kohtaan?

Varmistat, että analytiikkaratkaisut vastaavat toiminnan tarpeita sekä sisällöllisesti että laadullisesti. Työskentele tiiviisti tiedon hyödyntäjien kanssa. Olet mukana sisäisten ja ulkoisten käyttäjien osallistamisessa ja keräät sekä analysoit asiakkaiden näkemyksiä kehittämisen ja liiketoiminnan päätöksenteon tueksi.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää analyyttista ja proaktiivista otetta ongelmiin ja intohimoa ongelmaratkaisuun. Et epäile tarttua rohkeasti tuumasta toimeen ja osaat työskennellä itsenäisesti. Sinulla kykyä hyödyntää erilaisia tietolähteitä ja olet valmis esittämään ratkaisusi niin, että vastaanottajan on helppo ymmärtää se.

 

Odotamme sinulta:

 

 • Perustaidot ohjelmoinnista ja tietokannoista. Ohjelmointikielinä käytämme muun muassa Python, SQL, Spark
 • Ymmärrystä AWS-infrastruktuurista ja sen komponenteista.
 • Innostuneisuutta ETL-ratkaisuista ja tietovarastoinnista. ETL-työkaluina käytämme DataStagea ja Kafkaa
 • Kiinnostusta mikropalveluja ja modernin analytiikan työkaluja kohtaa
 • Kokemusta datan visualisointityökaluista (esim. PowerBI)
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

 

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta alalta, mutta edellytämme kykyä ja innokkuutta omaksua uusia asioita nopeasti. Toivomme, että sinulla on analyyttinen ajattelutapa, vahva kiinnostus dataa ja analytiikkaa kohtaan sekä hyvät verkostoitumis- ja ongelmanratkaisutaidot. Vakuutusliiketoiminnan tuntemus katsotaan eduksesi.

Toivomme, että opiskelusi ovat edenneet jo loppusuoralle yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Esimerkiksi tilastotiede, tietotekniikka, soveltava matematiikka ja kauppatieteet antavat hyvän pohjan tehtävään. Oleellista kuitenkin on riittävä matemaattinen ja tekninen osaaminen, myönteinen suhtautuminen uusien asioiden oppimiseen sekä rohkeus tarttua toimeen. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on analyyttinen ajattelutapa ja vahva kiinnostus analytiikkaratkaisuja kohtaan.

 

Muutama sana meistä…

 

Pääset mukaan osaavaan prosessien laatu- ja analytiikkatiimiin, jonka tekemisessä näkyy uteliaisuus, aktiivisuus ja luovuus. Pääset käsittelemään laajoja data-aineistoja ja tutustumaan moderneihin työskentelytapoihin ja olet aallonharjalla vakuutusalan digitalisaatiossa.

 

..ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Data Analyst -traineena autat liiketoimintaa tekemään älykkäämpiä päätöksiä dataan perustuvien analytiikkaratkaisujen pohjalta.

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee: 

 

 • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
 • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin. 
 • Videoiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
 • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
 • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa! 

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Ruohola puh. 040 820 2647, 27.10.2020 klo. 12-13 ja 3.11.2020 klo. 12-13.

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, turvallisuusselvitys ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.