(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst -trainee, Vakuutusasiakkaat
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun. 

 

Vahvistamme Pohjola Vakuutus Oy:n Vakuutusasiakkaiden liiketoimintaamme Helsingissä nyt Data Analyst -traineella!

 

Data Analyst -trainee, Vakuutusasiakkaat

 

Data Analystina toimit tiedon liiketoimintatuottajana. Osallistut uusien tiedon kehitystarpeiden kuvaamiseen ja datan visualisointiin sekä yksinkertaisten analytiikkapalveluiden toteutukseen. Tehtäviisi kuuluu tiedon saataville saaminen jatkohyödynnettäväksi analytiikan ja raportoinnin tarpeisiin.

Varmistat, että datan hyödyntämisrajapinnat vastaavat toiminnan tarpeisiin sisällöllisesti (datan laadun osalta) ja visuaalisesti. Tulet työskentelemään tiiviisti tiedon hyödyntäjien kanssa. Olet mukana käyttäjien osallistamisessa ja tukemassa liiketoiminnan päätöksentekoa.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää analyyttista ja proaktiivista otetta työskentelyyn. Et epäile tarttua rohkeasti tuumasta toimeen ja osaat työskennellä itsenäisesti. Sinulla kykyä hyödyntää erilaisia tietolähteitä. Haluat kehittää liiketoimintalähtöistä analysointia ja raportointia.

 

Odotamme sinulta:

 

 • Perustaidot ohjelmoinnista ja tietokannoista (esim. SQL, Python)
 • Datainfrastruktuurin ymmärrystä (alustat, integraatiot, ympäristöt, jne.)
 • Innostuneisuutta ETL-ratkaisuista ja tietovarastoinnista
 • Kokemusta datan visualisointityökaluista (esim. PowerBI)
 • Kiinnostusta mikropalveluja ja modernin analytiikan työkaluja kohtaan
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
   

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta alalta, mutta edellytämme kykyä ja innokkuutta omaksua uusia asioita nopeasti. Toivomme, että sinulla on analyyttinen ajattelutapa, vahva kiinnostus dataa ja analytiikkaa kohtaan sekä hyvät verkostoitumis- ja ongelmanratkaisutaidot. Vakuutusliiketoiminnan tuntemus katsotaan eduksesi.

Toivomme, että opiskelusi ovat edenneet jo loppusuoralle yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Esimerkiksi tilastotiede, tietotekniikka, soveltava matematiikka ja kauppatieteet antavat hyvän pohjan tehtävään.

 

Muutama sana meistä…

 

Työskentelet Vahinkovakuutustuotteet ja palvelut liiketoiminta-alueella, tiedolla johtamistiimissä. Pääset mukaan osaavaan OP Ketterä tiimiin, jonka tekemisessä näkyy uteliaisuus, aktiivisuus ja luovuus. Pääset käsittelemään laajoja data-aineistoja ja tutustumaan moderneihin työskentelytapoihin.

 

..ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt Pohjola Vakuutukseen palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee: 

 

 • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
 • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin. 
 • Videoiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
 • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä. 
 • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Vornanen puh. 050 527 7701, 27.10. 2020 klo. 13 -14.00 ja 3.11.2020 klo. 13 -14.00

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, turvallisuusselvitys ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.