(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst -trainee, Risk Models -yksikkö (2 tehtävää)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on jälleen käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme Riskienhallinta-liiketoimintaamme Helsingissä nyt kahdella Data Analyst -traineella!

 

Data Analyst -trainee, Risk Models -yksikkö (2 tehtävää)

 

Luottojen myöntäminen on pankkitoiminnan ydintä, ja näin ollen koko toiminnan kannattavuus nojaa luottosalkun hyvään laatuun ja salkun riskien tuntemiseen ja tarkkaan arviointiin. Data Analyst -traineena pääset tukemaan juuri tätä: Varmistamaan laadukkaan datan, jota hyödynnetään mittaamaan ja mallintamaan luottoriskiä!

 

Data Analyst -trainee työskentelee luottoriskimallinnusprojektissa tilastoaineiston kokoamiseen ja analysointiin liittyvissä tehtävissä. Tehtäväkenttä on monipuolinen vaihdellen tilastoaineiston kokoamisesta, laadun arvioinnista ja data-analyysista aina niitä koskevan sääntelyn tulkitsemiseen. Tämän lisäksi tuotokset on esitettävä napakasti, oleelliseen keskittyen, sekä suullisesti että kirjallisesti englanniksi.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Mikäli olet tarkka, luova keksimään ratkaisuja, ymmärrät helposti laajojenkin kokonaisuuksien tärkeimmät kohdat ja nautit isojen tilastoaineistojen käsittelemisestä, voit olla etsimämme Data Analyst -trainee.

 

Työssä menestymisen avaintekijöitä ovat soveltuvat ylemmän korkeakoulututkinnon loppuvaiheen opinnot, jotka sisältävät tietojenkäsittelytiedettä ja tilastotiedettä, matematiikkaa tai fysiikkaa. Laajojen tilastoaineistojen kanssa työskentely, SQL ja R koodausosaaminen, sekä pankkitoiminnan periaatteiden ymmärtäminen luetaan eduksi.

 

Olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen. Kykenet tehokkaaseen ajankäyttöön ja loistat loogista päättelyä vaativissa tehtävissä. Nautit työskentelystä isojen datojen kanssa ja siitä, että voit haastaa ja kehittää tietojenkäsittelytaitojasi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, jotta pystyt toimimaan luontevasti ja tehokkaasti osana mallinnustiimiä sekä erilaisten sidosryhmien kanssa. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

 

Muutama sana meistä…

 

Data Analyst -traineena sijoitut Riskienhallinnan Risk Models -yksikköön, jossa meitä työskentelee yli kaksikymmentä maamme parasta luottoriskimallintamisen ammattilaista. Meillä on yhteiset työskentelytavat ja vahva näkemys siitä, että haluamme tuottaa korkeaa laatua.

 

Trainee -jaksosi ajaksi sijoitut projektitiimiin, joka koostuu useammasta tilastoaineistojen kehittämisen asiantuntijasta. Projekti vastaa riskimallin aineistopoimintojen vaatimusmäärittelystä, sekä toteuttaa ja dokumentoi erilaisia aineistoanalyyseja ja poimintoja. Työtapamme ja -järjestelmämme tukevat sinua menestymään tehtävissäsi ja pääset kokeilemaan kykyjäsi monipuolisesti.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Data Analyst -traineena pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa. Lisäksi saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Rainisto puh 050 5864478 (26.10 klo 14-15 ja 3.11 klo 9-10).

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.