(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst -trainee, Palveluntuotannon ohjaus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme korvauspalvelun palvelutuotannon ohjaus -toimintoamme Tampereella nyt Data Analyst -traineella!

 

Data Analyst -trainee, Palveluntuotannon ohjaus

 

Etsimämme trainee tulee työskentelemään korvauspalvelutuotannon raportoinnin parissa. Tehtävässä pääset hyödyntämään jo olemassa olevaa datan visualisointiosaamistasi käytössämme olevilla Power BI tai Tableau -järjestelmillä. Tavoitteenasi on trainee -jakson aikana parantaa korvauspalvelun palvelutuotannon läpinäkyvyyttä visualisoimalla dataa työnohjausjärjestelmästä sekä eri palvelukanavista.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa analytiikkaosaamista PowerBI- ja/tai Tableau-järjestelmistä. Olet vastavalmistunut tai opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija, jolle datan kanssa työskentely ja analyyttinen lähestymistapa on luontevaa. Raportoinnin kehittämisessä ovat hyödyksi ratkaisukeskeisyys ja tuloshakuinen työskentelyote. Tehtävä edellyttää sujuvia suomen ja englannin kielten taitoja.

 

Muutama sana meistä…

 

Traineena olet osa korvauspalvelun henkilökorvauspalvelut -osastoa ja konkreettisesti tulet työskentelemään koko korvauspalvelun palvelutuotantoa tukevan palvelutuotannon ohjaus -tiimin kanssa. Palvelutuotannon ohjaus -tiimiltä saat tukea datan liiketoiminnalliseen ymmärtämiseen sekä tavoitteita datan avulla kuvattaviin asioihin.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan monipuoliseen analyytikon työhön. Pääset kehittämään raportointia liiketoimintaympäristössä, missä datalähteitä on paljon ja tarve monipuolisen tiedon havainnolliselle visualisoinnille on suuri.

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Koivisto, puh. 040 831 8140, ti 27.10. klo 14-15.30 ja ke 28.10. klo 9.30-11.

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.