(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst -trainee, Henkilöasiakkaiden rahoitus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme nyt Henkilöasiakasrahoituksen ja asumisen palveluiden liiketoiminnan raportointia Helsingissä Data Analyst -traineella!

 

Data Analyst -trainee, Henkilöasiakkaiden rahoitus

 

Traineena tehtäväsi on avustaa OP:n asumisen rahoituksen ja asumisen palveluiden liiketoimintaraportoinnin kehittämisessä. Pääset edistämään tunnistettuja raportoinnin kehityskohteita ja tuottamaan liiketoimintaraportointia eri asiantuntijoille. Ymmärrät eri tietolähteiden kokonaisuuksia, etsit dataa ja tuotat analyyseja, jotka vaikuttavat rahoituksen liiketoimintapäätöksiin. 


Etsimämme traineen tuntomerkit


Etsimämme trainee on ennen kaikkea kiinnostunut rahoitusliiketoiminnasta ja haluaa kehittää osaamistaan tällä alalla. Kykenet analyyttisen ajatteluun ja hallitset myös isoja kokonaisuuksia. Pidät numeroiden kanssa työskentelystä ja et tyydy helppoon ratkaisuun vaan pyrit ymmärtämään syvällisesti vähittäispankin liiketoimintaa ja siihen liittyviä haasteita.

Katsomme tehtävän kannalta eduksesi vahvat tietotekniikan taidot ja kokemuksen tietokannoista sekä BI-työkalujen (esim. Power BI tai Tableau) käytöstä. 

Työyhteisössä toimit oma-aloitteisesti, kuitenkin ympärilläsi olevat ihmiset huomioon ottaen. Saatat hyvinkin olla hakemamme osaaja, jos työskentelytapasi on systemaattinen ja ratkaisukeskeinen. Kommunikointi- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset, ja verkostoituminen on sinulle luontevaa sekä omaksut hyvät viestintätaidot. Sinulla on korkeakoulutasoinen koulutus (esim. rahoitus, tuotantotalous, tietojohtaminen tai tietotekniikka) sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. 


Muutama sana meistä


Pääset mukaan henkilöasiakkaiden rahoituksen yksikön päivittäiseen työskentelyyn ja auttamaan liiketoimintadatan avulla asiantuntijoita (mm. asuntolaina, opintolaina) heidän päivittäisissä päätöksissään. Työskentelet tiiviisti talouden dataosaajien kanssa. Koko yksikkö työskentelee yhdessä, joten pääset tutustumaan luontevasti koko liiketoiminnan asioihin. 

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Tarjoamme Data Analyst -traineelle mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen yhdessä muiden vähittäispankin liiketoiminnoissa työskentelevien analyytikoiden kanssa. tehtävässä Sinulle kehittyy ymmärrystä vähittäispankin liiketoiminnasta sekä monipuolinen tekninen osaaminen modernissa, jatkuvasti kehittyvässä analytiikkaympäristössä.

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Video- ja ryhmähaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki video- ja ryhmähaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä. 
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

  

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!


Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Markku Leskinen, 040 826 91 19 pe 24.10 9-10.00 ja ma 26.10 klo.15-16.00.


Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsitellä hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.