(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst -trainee, Credits
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme nyt Yrityspankin liiketoimintaamme Helsingissä Data Analyst -traineella!


Data Analyst -trainee, Credits

 

Tehtävässäsi toteutat pankkitoiminnan luottohakemus- ja päätöksentekoprosessin kehitystyötä ensisijaisesti rakentamalla automatisoituja monitorointi- ja analysointiprosesseja yritysrahoituksen hinnoittelumalleihin liittyen.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Olet oppimishaluinen ja nautit tiimityöskentelystä. Kykenet analyyttisen ajatteluun ja hallitset myös isoja kokonaisuuksia. Pidät numeroiden kanssa työskentelystä ja haluat ymmärtää lukujen taustalla olevia ilmiöitä syvällisesti.

 

Työssäsi rakennat moderneja BI-ratkaisuja liiketoiminnan ja oman työmme tueksi. Siksi katsomme tehtävän kannalta eduksesi pilvi-, ohjelmointi-, tietokanta- ja tietojärjestelmäosaamisen (esim. AWS, R, Python, SQL tai SAS) sekä kokemuksen BI-työkalujen käytöstä (esim. Tableau, QlickView, Power BI tai Alteryx). Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan osata – tärkeintä on kuitenkin oma-aloitteisuus ja into oppia uutta!

 

Saatat hyvinkin olla hakemamme osaaja, jos työskentelytapasi on systemaattinen ja ratkaisukeskeinen. Kommunikointi- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset sekä suomeksi että englanniksi. Olet jo opinnoissasi edennyt ja korkeakouluopintosi tukevat tehtävän vaatimuksia. Esimerkiksi pää- tai sivuaineena tehdyt kvantitatiiviset opinnot kuten (kansan)taloustiede, matematiikka, fysiikka tai systeemianalyysi katsotaan eduksi.

 

Muutama sana meistä…

 

Olemme koodaava liiketoimintayksikkö, joka vastaa automaattisten luottopäätös-, maksukyky- ja hinnoittelumallien kehityksestä pankkitoiminnassa. Organisaatiomme koostuu mallinnuksen ja analytiikan ammattilaisista. Vaikutamme rahoitusliiketoiminnan tuloksellisuuteen, luottoriskeihin, asiakaskokemukseen ja palveluprosessien automaatioasteeseen data-analytiikan keinoin.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Tarjoamme Data Analyst -traineelle mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen osana moniosaajista koostuvaa tiimiä. Opit rahoitusliiketoiminnan perusteet sekä kehität teknistä osaamistasi jatkuvasti kehittyvässä analytiikkaympäristössä.

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme haastatteluihin.
  • Haastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki haastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021. 

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!


Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Head of Credit Automation Mika Myllykangas puh 040 7621593 to 29.10. 14.00-16.00 ja ke 4.11. klo 14.00-16.00.


Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.