Data Analyst, Stora Enso Forest
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2021
Etsimme Data Analystia asiakkaallemme Stora Enso Forestille Helsinkiin. Tässä vastuullisesti toimivassa yrityksessä pääset kehittämään kykyjäsi data-analytiikan parissa sekä osaksi kansainvälisesti merkittävän yrityksen toimintaa. Koulutustaustaasi merkittävämpänä tekijänä ovat asenteesi sekä motivaatiosi niin data-analytiikkaa kuin Stora Enso Forestia kohtaan. Hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Tässä positiossa pääset työskentelemään tiiviissä ja ketterässä kymmenen hengen analytiikkatiimiissä. Vastuullesi kuuluvat datan analysointi, raporttien tuottaminen sekä niiden määrittely yhdessä liiketoiminnan kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden Helsinkin sijaista työskennellä vaihtoehtoisesti Lahdessa, Lappeenrannassa, Imatralla tai Joensuussa.

Tarjoamme


* Kansainvälisen yrityksen tarjoamat kehitysmahdollisuudet
* Kattavan perehdytyksen tehtävään ja osaavan tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Datan analysointi sekä raportointi puunhankintaketjun eri vaiheiden tarpeisiin
* Raportointitarpeiden määrittely yhdessä liiketoiminnan kanssa
* Raporttien ylläpito ja käyttäjätuki

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (esimerkiksi tilastotiede, taloustiede tai muu kaupallinen tai insinööripohjainen tutkinto)
* Kokemusta Power BI:n käytöstä sekä SQL-kyselyistä
* Kiinnostus ja motivaatio metsätoimialaa ja puunhankintaa kohtaan
* Perusnäkemys koodaamisesta millä tahansa koodikielellä
* Motivaatio ja halu kehittyä data-analytiikan huippuosaajaksi
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi tehtävässä nähdään aikaisempi kokemusta metsätoimialasta.

Työntekijänä olet:


* Analyyttinen ja tarkka
* Vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja
* Kehityshaluinen ja innovatiivinen


Eduksi katsotaan aiempi työkokemus data-analytiikan tai raportoinnin tehtävien parista.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian)
* Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta sopimuksen aikana
* Sijainti: Ideaalina Helsinki, muttta vaihtoehtoisesti Lahti, Lappeenranta, Imatra tai Joensuu


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Stora Enso Forestin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Vuoden 2020 alussa toimintansa aloittanut Forest-divisioona käsittää Stora Enson metsäomaisuuden Ruotsissa ja 41 prosentin osuuden Tornatorista, jonka metsäomaisuus sijaitsee pääosin Suomessa. Divisioonaan kuuluvat lisäksi puunhankintatoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa. Divisioonan keskeiset painopistealueet ovat vastuullinen metsänhoito, kilpailukykyinen puunhankinta Stora Enson tehtaille ja innovaatiot. Merkittävänä biotalouden toimijana puunsaanti on Stora Ensolle ratkaisevan tärkeä kilpailuetu. Stora Enso on yksi maailman suurimpia yksityisiä metsänomistajia.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Työllistämme noin 25 000 henkilöä yli 30 maassa. Osakkeemme noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssä (STE A, STE R).

Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Katso, mihin kaikkeen puu pystyy:
youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500828
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki