Data analyst / Senior Data analyst
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Oletko uusia haasteita etsivä datan ja analytiikan asiantuntija? Oletko innostunut löytämään merkityksiä lukujen takana ja kehittämään dataohjautuvuutta ketterässä tiimissä?  


Data Analyst / Senior Data Analyst 

 

Haemme nyt Data Analystiä / Senior Data Analystiä Pohjola Vakuutuksen Asiakkuuspalvelut-heimon Henkilöasiakkuudet -tiimiin.

 

Tehtävästä 

  

Työssäsi Henkilöasiakkuudet-tiimissä vastaat vakuutuksen henkilöasiakkaiden monikanavaisen myynnin ja asiakkuusmarkkinoinnin toimenpiteiden datan keruusta, raportoinnista ja analysoinnista. Tuottamasi analyysit ovat olennainen osa tiimin menestymistä. Olet mukana kehittämässä kokonaisvaltaista asiakasymmärrystä moninaisten datalähteiden pohjalta vakuutuksen henkilöasiakkaista. Tiimin tavoitteena on vakuutusliiketoiminnan myynnin ja asiakkuuksien kasvattaminen sekä asiakaskokemuksen ja -arvon jatkuva parantaminen eri kanavissa. Tehtävässä tuet tiimiä tuottamalla analyyseja ja näkemystä tiimin toimenpiteiden vaikuttavuudesta ja tehokkuudesta.
 

 

Toivomme sinulta 

  

Sinulla on jo kokemusta raportointikokonaisuuksien luomisesta, kehittämisestä ja analysoinnista. Osaamisesi on vahvaa SQL-kielen osalta ja hallitset hyvin Power BI/Tableau-raportointivälineet. Pystyt tuottamaan laadukkaita ja visuaalisia raportteja toiminnan tarpeisiin ja annat rohkeasti oman näkemyksesi tiimin käyttöön. Sinun pitää pystyä yhdistämään dataa eri tietokannoista, tekemään analyyseja ja löydöksiä muuttamalla ne raportointityökalulla helposti tulkittavaan muotoon. Hallitset laajoja kokonaisuuksia, mutta kykenet erottamaan nyansseja, jotka ovat kokonaisuuden kannalta merkittäviä. Pystyt myös suunnittelemaan ja priorisoimaan omaa työtäsi, ja sinulla on aktiivinen ote oman osaamisesi ja tehtäväkenttäsi kehittämiseen.

 

Odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssäsi olet oppinut vahvaan itseohjautuvuuteen ja tekemään ratkaisuja myös itsenäisesti sekä perustelemaan ne. Menestyksekäs tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää yhteistyötä tiimin ja sidosryhmien kanssa. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa liiketoimintaympäristössä. Pankki- ja vakuutusalan tunteminen katsotaan eduksi.  
 

 
Tarjoamme sinulle 

  

 Asiakaspalvelut-heimossa on hyvin joustavat työskentelytavat, iloinen meininki ja loistava draivi! Tulet osaksi heimoa, jossa tiimit toimivat ketterän toimintamallin mukaisesti ja vastaavat Pohjola Vakuutuksen markkinoinnista, monikanavaisista myynti- ja hoitomalleista, kohderyhmäsuunnittelusta sekä asiakkuuden johtamisen tuloksellisuuden ja kannattavuuden tukemisesta. Kanssamme pääset vaikuttamaan suoraan asiakaskokemukseen, brändiin sekä elämään asiakkaidemme arjessa ja lunastamaan arvolupaustamme. 

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 
 
Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. 
 
  
Kiinnostuitko? 

 

Hienoa, jos vastasit kyllä! Odotamme kovasti, että kuulemme sinusta lisää. Voit hakea tehtävään 23.1.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. 
 
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Chapter Lead Timo Rintamäki sekä tiimin Product Owner Roosa Oksa-Rantanen kertovat sinulle mielellään lisää. Roosan tavoitat numerosta 046 922 9352 varmimmin tiistaina 11.1. klo 10-11 ja keskiviikkona 12.1. klo 14-15. Timon tavoitat numerosta 040-6372675 3.1.-14.1.2022 arkisin klo 9.30-16.00. 
  
  
Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 
 
OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot