(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst, OP Markets (3 paikkaa)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.
 
Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt OP Yrityspankin Markets organisaatioon Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen kolmea Data Analystia.

 

DATA ANALYST, OP Yrityspankin Markets

 

Haemme nyt OP Yrityspankin Markets organisaatioon Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen kolmea Data Analystia. Kyseessä on OP Markets -liiketoiminnolle täysin uusi tehtävä, joten pääset kehittämään ja luomaan liiketoiminnolle uutta asiakaskäyttäytymiseen ja –kokemukseen liittyvää kyvykkyyttä. Data Analystina tulet työskentelemään Asiakaskokemus ja data –tiimissä, jossa tehtävinäsi on tuotteiden, toimintatapojen ja ratkaisumallien kehittäminen ja digitalisointi sekä asiakasymmärryksen kasvattaminen analytiikan kautta. Huolehdit dataympäristön sisällöstä ja laadusta, ja kehität myynnin työkaluja ja raportointia asiakaskokemuksen vahvistamiseksi. Analysoit ja visualisoit dataa tuoden uusia näkemyksiä heimon päätöksentekoon ja liiketoiminnan kehittämisen tueksi.

 

Tehtävässä menestymisen eväät


Odotamme sinulta Markets liiketoiminnan ansaintalogiikan syvällistä ymmärtämistä. Sinulla on erinomaiset matemaattiset ja tilastollisten menetelmien taidot, tietokanta- että ohjelmointiosaamista (esim. SQL, C++ tai Python) sekä kykyä hyödyntää erilaisia tietolähteitä. Viestit erinomaisesti sekä suullisesti että kirjallisesti niin suomen kuin englannin kielellä. Olet työskennellyt jo aikaisemmin suurien datamäärien parissa ja palat halusta saada rikastuttaa liiketoimintaa entistäkin paremmalla datalla ja analytiikalla.
Työskentelytyylisi on systemaattista, tehokasta ja tavoitteellista. Olet innokas kehittämään uusia tapoja toimia ja aidon kiinnostunut pääomamarkkinoista, asiakaskäyttäytymisestä ja datan hyödyntämisestä laajasti liiketoiminnassa. 

 

Tarjoamme sinulle


Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP Markets on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tulet työskentelemään alamme halutuimman työnantajan palveluksessa ja saat mahdollisuuden kehittyä ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa koko Markets liiketoiminta yhdistyy saman katon alla tiiviiksi, kaikki tuotealueet kattavaksi kokonaisuudeksi. Rakennamme tulevaisuuteen rohkeasti uudistuvaa Markets liiketoimintaa, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja samalla kasvaa yhdeksi finanssialan kirkkaimmista tähdistä. Data analyytikolle tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän täysin uutena toimintona OP Markets –liiketoiminnossa, sekä loistavat kollegat ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet


Hae tehtävää 30.10.2019 mennessä oheisen Hae-painikkeen kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot. 
 
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Christian Janssonilta, puh. 050 586 2304 tai christian.jansson@op.fi.
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.