(Poistunut julkaisusta)

Data Analyst, Markets
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmään, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

DATA ANALYST / SENIOR DATA ANALYST, OP Markets, Helsinki

Haemme nyt OP Yrityspankin Markets organisaatioon Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen Data Analystia Asiakaskokemus ja data –tiimiin. Tehtäviesi pääpaino on algoritmikehityksessä hyödyntäen data-analytiikkaa yhteistyössä osake-eksekuutiotiimin kanssa. Osallistut TCA-analyysin kehitystyöhön ja olet myös mukana monipuolisessa työkalu- ja raportointikehityksessä data-analytiikan parissa liiketoiminnan päätöksenteon tueksi.

Oletko hakemamme osaaja?

Olet syvällisesti kiinnostunut osakemarkkinasta ja sen mikrostruktuurista. Sinulla on erinomaiset matemaattiset taidot (esim. tilastotiede, matemaattinen mallinnus) ja olet luonnoltasi taipuvainen matemaattis-loogiseen ajatteluun. Osaat ohjelmoida hyvin Python-kielellä tai olet muuten kokenut ohjelmoija. Tunnet ohjelmointikirjastot, joita yleisesti hyödynnetään tilastollista aineistoa käsiteltäessä tai data-analytiikassa (esim. Pandas-kirjasto) ja kykenet käsittelemään suuria tietomääriä. Eduksesi on SQL-tietokantaosaaminen ja kyky hyödyntää erilaisia sisäisiä ja ulkoisia tietolähteitä. Viestit erinomaisesti sekä suullisesti että kirjallisesti niin suomen kuin englannin kielellä.

Mitä saat meiltä?

OP Ryhmänä visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

OP Marketsissa saat mahdollisuuden kehittyä ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa koko Markets-liiketoiminta yhdistyy saman katon alla tiiviiksi, kaikki tuotealueet kattavaksi kokonaisuudeksi. Rakennamme rohkeasti uudistuvaa Markets-liiketoimintaa, ja tässä roolissa pääset vaikuttamaan siihen, miltä liiketoimintamme näyttää tulevaisuudessa. Data Analystina työskentelet ainutlaatuisen monipuolisesti eri tuotealueiden parissa asiantuntevien kollegoiden tukemana. Jatkuva oppiminen on siis taattua, ja päivistäsi ei tule puuttumaan vauhtia eikä monipuolisuutta. Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen.

OP sijoittui vuonna 2019 Universumin Suomen ihanteellisimmat työnantajat -tutkimuksessa alansa vetovoimaisimmaksi yritykseksi kaupallisen alan vastaajien joukossa. Lue lisää täältä.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 3.8.2020 mennessä. Toivottavasti voit aloittaa uudessa roolissa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Senior Data Analyst Juho Laurilta 24.7.2020 asti, puh. 040 036 7917. Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse: juho.lauri@op.fi.
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.