(Poistunut julkaisusta)

Data analyst kehittämään Oomin analytiikkaa
Oomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2020

Meillä on paikka auki innokkaalle Data Analystille

Data analystinä vastaat analytiikan kehittämisestä liiketoiminnan tarpeisiin. Pääset kehittämään malleja ja työkaluja liiketoiminnan ohjaamiseen sekä asiakasymmärryksen tuomisesta mukaan kaikkeen päätöksentekoon. Huolehdit että markkina-, asiakas-, kilpailijaymmärrys ovat ajantasalla ja helposti liiketoimintojen käytettävissä. Johdat ketterin menetelmin ja aktiivisella otteella analytiikan perusraportointia ja edistyneemmän analytiikan kehitystä kumpaneidemme kanssa.

Menestyt tehtävässä varmasti kun:

  • sinulla on relevantti korkeakoulututkinto ja olet innokas soveltamaan oppimaasi liiketoiminnan analytiikan kehittämisessä
  • hallitset matemaattiset ja tilastolliset menetelmät sekä sinulla on tietokanta- ja ohjelmointiosaamista (esim. SQL, R, Python). Kokemus ennustavan analytiikan kehittämisestä kuluttajaliiketoiminnassa tai vastaavalla toimialalla on hyvä tausta tähän tehtävään.
  • osaat visualisoida monimutkaisia malleja helposti viestittävään muotoon esim. PowerBi:llä
  • sinulla on osaamista ketteristä menetelmistä esim. scrum master tai projet ownerin tehtävistä
  • pystyt kommunikoimaan vakuuttavasti ja tuomaan uusia ideoita liiketoiminnan kehittämiseen.

Oomin 40 henkilön porukka on luomassa aivan uudenlaista sähkönmyyntiyhtiötä, joka erottuu kilpailijoistaan ylivoimaisella asiakaskokemuksella ja vetovoimaisilla hinnoilla. Tähtäämme korkealle!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla vaikuttamaan uuden sähkönmyyntiyhtiön sähköliiketoiminnan kasvustrategian toteuttamiseen. Pääset kehittämään tuotepalettiamme ja toimintamallejamme huipputiimissä, jossa on iloinen, avoin ja rento tekemisen meininki. Pääset kehittämään itseäsi sekä kasvamaan energia-alan huipputekijäksi!

Hakuohjeet

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi mielestäsi olet sopiva henkilö tähän tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa strategia ja liiketoiminnan kehityspäällikkö Eero Pyhäranta p. 050 350 7361.

Hakuaika tehtävään päättyy 17.5. Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.