(Poistunut julkaisusta)

Data Advisor
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020
Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Etsimme

Data Advisoria tutkimuspalveluihin

Oletko kiinnostunut avoimesta tieteestä ja tutkimusdatan hallinnasta? Oletko jo kokenut asiantuntija vai innostunut oppija?

Tutkimus tuottaa valtavia määriä dataa, joka pitää tallentaa, kuratoida ja tehdä avoimesti saataville. Tutkimusdatan hallinnan strategiat ja palvelut tarjoavat ratkaisuja dataan liittyviin kysymyksiin ja tukevat tukijoita FAIR (findable, accessible, interoperable and reuseable) ja avoimesti saatavan datan tuottamisessa.

Etsimme data advisoria suunnittelemaan ja koordinoimaan Aalto-yliopiston tutkimusdatan hallinnan toimintaa. Avoin tiede ja tutkimusdatan hallinta vaativat kulttuurinmuutoksen yliopistoissa. Data advisori innostaa Aalto-yliopiston tutkimusyhteisö ja kehittää jokapäiväisiä datanhallinnan käytäntöjä

Tutustu laajempaan tehtävänkuvaukseen ja hakuohjeisiin täällä: https://www.aalto.fi/en/open-positions/data-advisor