(Poistunut julkaisusta)

D365 Tuotanto-/logistiikkakonsultti (AX)
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Etsimme Helsinkiin tai Tampereelle D365 tuotannon/logistiikan konsulttia. Voit olla jo kokenut asiantuntija tai vasta urasi alkutaipaleella. Työtehtäviisi kuuluu järjestelmän määrittelyyn ja implementointiin liittyvät tehtävät yhteistyössä projektitiimisi ja asiakkaan kanssa. Osa-alueita, joihin keskityt Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations -järjestelmässä, ovat mm. varasto, tuotanto, hankinta, myynti, huolto ja palvelut.

Arvostamme erityisesti kokemusta tuotannon ja logistiikan prosesseista sekä konsultoinnista. Sinun ei tarvitse olla valmis järjestelmäosaaja, mutta kokemus ERPeistä katsotaan eduksi.

Lisäksi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka mukautuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä ja pidät siitä osaltasi hyvää huolta. Osaat myös ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Tärkeintä meille on kuitenkin asenne: asiakaslähtöisyys, innostuneisuus ja tekemisen meininki merkkaavat eniten!

Meillä saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Tulet kehittymään ja syventämään osaamistasi, kun tukenasi ovat parhaat asiantuntijat ja eri toimialojen monipuolinen osaaminen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi ja toiveesi tulevasta.

Digia on yli 1000 hengen voimakkaasti kasvava suomalainen monipuolisia IT-palveluja tarjoava ohjelmistoyhtiö. Meillä työskentelee n. 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet järjestelmäarkkitehtimme ja auttavaiset työkaverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Järjestämme sinulle tarvittavan työrauhan ja ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten loma-ajan mökkejä, kattavan sairaskuluvakuutuksen ja hammashoitoetuuden.

Hakuaika päättyy 25.1.2019. Haastattelemme hakijoita kuitenkin jatkuvasti, joten ota yhteyttä mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Mervi Rauvola, p.
+358 50 414 1177, tai sähköpostitse mervi.rauvola(at)digia.com