(Poistunut julkaisusta)

D365-talouskonsultti
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 300 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. 

Etsimme  nyt Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun 

D365-talouskonsulttia

D365-talouskonsulttina sinulla  on jo kokemusta D365/AX:sta. Toimit asiakasrajapinnassa sulavasti ja sinulla on vankka talous- ja ERP-osaaminen. Tehtäviisi kuuluu järjestelmän määrittelyyn ja implementointiin liittyvät tehtävät yhteistyössä projektitiimisi ja asiakkaan kanssa. Pystyt olemaan vastuussa talouden käyttöönotosta ERP-projektissa tietyn prosessin tai osa-alueen osalta. 

Taustaltasi olet kenties entinen talouspäällikkö tai muuten talouden syväosaaja. Aiempi kokemus Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations - tai Microsoft Dynamics AX -järjestelmästä katsotaan eduksi. Lisäksi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka sopeutuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pidät omalta osaltasi asiakastyytyväisyydestä hyvää huolta. Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja esiinnyt luontevasti. Tärkeintä meille on kuitenkin asenne: innostuneisuus ja tekemisen meininki merkkaavat eniten!

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet järjestelmäarkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Hakuaika päättyy 25.10.2020 Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme potentiaalisimpia kandidaatteja haastatteluihin, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan! 

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Sari Tevalin, p. +358 40 689 5907 tai etunimi.sukunimi@digia.com ja Laura Tienvieri, p. +358 40 8096 894 tai etunimi.sukunimi@digia.com.