(Poistunut julkaisusta)

D365-talouskonsultti (AX)
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Haluatko olla digitalisaation edelläkävijä – Digialla se onnistuu! Nyt kannattaa liittyä Digian D365-maailmaan, kun tarjolla on haasteita Suomen parhaimmissa tiimeissä Helsingissä ja Tampereella!

Etsimme senior-tason talousosaajaa, jolla on jo useamman vuoden kokemus D365/AX:sta. Myös muu ERP-kokemus lasketaan eduksi. Taustaltasi olet kenties entinen talouspäällikkö, business controller tai olet jotakin muuta kautta talouden syväosaaja. Hallitset kirjanpitoon, laskutukseen, reskontriin, talousraportointiin sekä maksuliikenteeseen liittyvät asiat sekä osaat myös sisäisen laskennan perusteet. Sinulle on luonnollista seurata talouteen liittyviä muutoksia jatkuvasti ja olet kiinnostunut teknologiasta.

Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka mukautuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä ja pidät siitä osaltasi hyvää huolta. Osaat myös ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Tärkeintä meille on kuitenkin asenne: Asiakaslähtöisyys, innostuneisuus ja tekemisen meininki merkkaavat eniten!

Meillä saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Tulet kehittymään ja syventämään osaamistasi, kun tukenasi ovat parhaat asiantuntijat ja eri toimialojen monipuolinen osaaminen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta.

Digia on yli 1000 hengen voimakkaasti kasvava suomalainen monipuolisia IT-palveluja tarjoava ohjelmistoyhtiö. Meillä työskentelee n. 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet järjestelmäarkkitehtimme ja auttavaiset työkaverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Järjestämme sinulle tarvittavan työrauhan ja ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten loma-ajan mökkejä, kattavan sairaskuluvakuutuksen ja hammashoitoetuuden.

Hakuaika päättyy 31.1.2019. Haastattelemme hakijoita kuitenkin jatkuvasti, joten ota yhteyttä mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Enni Sadowski 4.1.2019 ja 11.1.2019 klo 14-16, p. 044 5197 559 tai sähköpostilla enni.sadowski(at)digia.com.