D365 FO Power Apps Team Lead
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Meitä on jo 1300 digialaista, joista noin 250 työskentelee Microsoft-teknologioiden parissa. Meidän vahvuutenamme on Microsoft-osaamisemme lisäksi kattava ja monipuolinen asiantuntemus muun muassa analytiikassaintegraatioissa  ja pilvialustoissa sekä palvelunhallinnassa ja ylläpidossa. Tämä takaa sen, että monimutkaisiin ratkaisuihin löytyy kokenut käsipari ratkaisemaan haasteita. 

Etsimme nyt Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun

D365 FO Power Apps Team Leadia

Tehtävä sijoittuu D365 Unified Operations -yksikköön. Tehtävä on uusi ja olemme paraikaa rakentamassa tiimiä. Nyt on siis otollinen aika hypätä mukaan!

Tämä rooli jakautuu 50/50 esihenkilö- ja asiantuntijatehtäviin. Eli team managementin ja liiketoiminnan kehittämisen lisäksi tulet työskentelemään osana asiantuntijatiimiä monipuolisissa F&O asiakasprojekteissa Power Apps -osaajana.  Kiinnostuksesi mukaan tehtävänkuva voi painottua joko liiketoiminnalliseen tai tekniseen suuntaan, riippuen taustastasi. Teemme töitä monien teknologioiden parissa, tiiviisti yhteistyössä asiakkaan kanssa ja osana Digian laajaa tarjoomaa. Lisätietoa tekemistämme ratkaisuista löydät täältä.

Tehtävä sopii niin toimittajalla kuin loppuasiakkaalla työskentelevälle. Kerro meille millaiseen tehtäväpalettiin haluaisit hypätä tällä hetkellä ja me kerromme, miten se onnistuu Digialla.

Tehtävässä menestyt, jos jokin näistä kolahtaa

  • Olet jo kartuttanut ymmärrystäsi useista asiakkaiden toimialoista ja niiden toimintalogiikoista tai vaihtoehtoisesti voit olla tietyn toimialan syväosaaja.
  • Sinulla on innostusta oppia lisää asiakkaasi toimialasta ja ymmärtää vielä syvällisemmin, miten Power Apps -ratkaisu vahvistaa heidän liiketoimintaansa. 
  • Sinulla on osaamista Dynamics 365 Power Platform ja/tai Power Apps -tuotteiden teknisistä tai toiminnallisista projekti – tai ylläpitototeutuksista

Tuotealueen ajantasaiset sertifikaatit ovat plussaa, mutta eivät pakollisia. Me kannustamme koulutuksiin osana Senior Trainee -kulttuuriamme

Miksi Digia?

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ei ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meillä tärkeää, joten toivomme rentoa ja positiivista asennetta sekä tiimihenkisyyttä. 

Kokeneet järjestelmäarkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut avuliaat työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen.  Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan. Tarjoamme myös sähköpöydän ja muut toimistofasiliteetit kotiin kuljetettuna, jos haluat tehdä pääsääntöisesti töitä kotoa käsin.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävään viimeistään 6.12.2021. Toivomme kuulevamme sinusta pian, käymme hakemuksia läpi jatkuvasti. Mikäli haluat jutella tehtävästä ennen hakemista, otathan yhteyttä Digian rekryyn: rekry@digia.com.


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@digia.com
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526437
  • Tehtäväalue: IT, Konsultointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere, Turku