(Poistunut julkaisusta)

Cyber Security Officer
Sogeti Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Etsimme tieturvatestaukseen ja laadunvarmistukseen intohimoisesti suhtautuvaa tietoturva-asiantuntijaa!

Cyber Security Officerina pääset mukaan johdattamaan organisaatiomme seuraavalle tasolle kyberturvallisuuden parissa. Omaat vahvan näkemyksen alan trendeistä ja markkinassa vallitsevista tarpeista sekä hands on -asenteen ja teknisen kyvykkyyden toimeksiantojen suorittamiseen.

Sogetin kyberturvapalveluihin kuuluu tällä hetkellä mm. sovellusten ja järjestelmien tietoturvatestausta ja -analyysiä, sekä tietoturvakonsultointia. Globaali kyberturvaneuvontapalvelumme avustaa projekteissa ja tukee tietoturvaprosessien rakentamista niin tietoteknisissä kuin hallinnollisissa asioissa. Tekniset hankkeet voivat sisältää mm. tietoturvakonsultointia sovellus- ja järjestelmäarkkitehtuurien sekä tietoverkkoympäristöjen ja ohjelmatestauksen alueilla.

Olet asioiden eteenpäin viejä ja aktiivinen kehittäjä. Verkostoidut luontevasti, viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin, ja toimiminen globaalissa ympäristössä on sinulle luontevaa. Olet ratkaisukeskeinen ja sinulta löytyy liiketoimintaymmärrystä. Olet meidän Ciso as a Service.

Sogetilla olet osana yhtä maailman suurinta testausalan organisaatiota ja pääset työskentelemään ja kehittymään alan huippuosaajien kanssa. Paikallinen kyberturvallisuuden tiimimme on kasvava ja ketterä, mutta paikallisen tiimin lisäksi tukenasi on globaalin organisaatiomme asiantuntijat, jotka tukevat palveluiden muotoilussa sekä operatiivisessa tekemisessä.

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden kehittää itseään ja kasvattaa osaamista Sogetin tietoturvapalveluista
  • Alan uusimman toimijan kasvavan ja ketterän organisaation
  • Kansainvälisen organisaation mahdollisuudet ja tuen operatiivisessa toteutuksessa
  • Monipuoliset ja vaihtelevat toimeksiannot sekä Suomessa että ulkomailla
  • Testausalan parhaat kollegat, niin Suomessa kuin kansainvälisesti

Arvostamme:

  • Vaatimustenmukaisuuden perusosaamista (ISO 27000, PCI-DSS, Katakri)
  • Soveltuvia tietoturvasertifikaatteja (esim. CISA, CISSP, CISM)
  • Vahvaa asennetta toimia itsenäisenä kyberturvakonsulttina
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Soveltuvaa koulutusta (MSc, BSc)

Sogetilla sinua odottaa lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan ammatillista osaamistasi ja hyvinvointiasi. Pidämme tärkeänä työn ja vapaa-ajan balanssia ja ammatillista osaamistasi voit syventää lähes viikottaisilla sisäisillä koulutustilaisuuksilla. Fun Club -toimintamme kautta sinulla on puolestaan mahdollisuus tavata kollegoitasi vapaammissa merkeissä ottamalla osaa esimerkiksi sushikurssiin, whisky-maistajaisiin tai erilaisiin liikunnallisiin tempauksiin.

Lisääthän palkkatoiveen hakemukseesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

Viimeinen hakupäivä: 29. maaliskuuta 2019​