(Poistunut julkaisusta)

Cyber Security Architect
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Liity yhteen Suomen parhaista työpaikkoista ja auta meitä rakentamaan turvallisempaa maailmaa. Elisa Santa Monica on osa Elisan yritysasiakasliiketoimintaa.

Tiimimme vastuulla on asiakasyritysten kyberturvallisuuden valvominen ja suojaaminen. Haluamme olla jatkuvasti kehittyvä kyberturvakumppani, joka tarjoaa asiantuntemusta ja laajan palvelukokonaisuuden kyberturvariskien kokonaishallintaan asiakkaillemme. Elisan kyberturvapalvelut täydentävät asiakkaidemme digitalisaatio-, pilvi-, ulkoistus-, yritysverkko- ja mobiililiittymäpalveluita. Tätä kokonaisuutta vahvistamaan haemme nyt kyberturva-arkkitehtia.

Tehtävänkuvaus:
Kyberturva-arkkitehtina työskentelet osana huippuasiantuntijatiimiä, osana kyberturvapalveluntuotantoa. Arkkitehtinä vastaat osaltasi palveluidemme kehityksestä niin teknologian kuin toimintatapojen ja prosessien näkökulmasta. Tuet tier3-asiantuntijana nuorempia kollegoita sekä osallistut tarvittaessa asiakasprojekteihin. Tehtävässä pääset hyödyntämään teknistä ammattitaitoasi laajemman kokonaisarkkitehtuurin suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden osallistua teknisten koulutusten kehittämiseen ja pitämiseen ja haluamme sinun olevan vahvasti mukana yrityksen omien palveluiden kehittämisessä ja tuotteistamisessa.

Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta kyber- ja tietoturvan alalta asiantuntijan tai arkkitehdin rooleista. Odotamme vankkaa teknistä osaamista, kykyä oppia ja ymmärtää uutta. Teknologioina sinulle ovat tuttuja niin verkon laiteet kuin protokollat, palomuurit, IDS/IPS-järjestelmät sekä eri SIEM ratkaisut. Osaat vähintäänkin auttavasti skriptata ja/tai koodata. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Arvostamme saavutuksia ja näyttöjä kokonaisuuden ymmärtämisestä  sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Asiakaslähtöisyys ja vastuullisuus ovat keskeisiä menestyksen kannalta.

Vaikka tekninen ammattitaito onkin työtehtäviesi hoitamisen kannalta oleellista, et kuitenkaan pelkää myös hallinnollisen tason keskusteluja asiakkaan kanssa.

Tervetuloa joukkoomme!
Työpaikka ei ole paikkakuntasidonnainen, mutta toivomme aktiivista paikallaoloa, jotta sidosryhmät ja muut tehtävään liittyvät asiat tulevat tutuksi. Paikkakunnastasi huolimatta matkustusvalmiutta PK-seudulle tapaamisiin edellytetään kuukausittain.

Lähde siis mukaan katsomaan tulevaisuuteen kehityksen kärjessä kulkevaan turvalliseen suomalaiseen tietoverkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisuita tarjoavaan yritykseen. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja kokeilumahdollisuudet yrittäjämeiningillä. Me elisalaiset viihdymme täällä muun muassa vapauden ja vastuun, jatkuvan oppimisen, superystävällisen ilmapiirin ja joustavuuden takia. Täältä voit tutustua lisää Elisaan ja elisalaisiin, tai kurkkaa arkeamme somessa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä ja työn sisällöstä, työympäristöstä tai muusta lisää Samilta, sami.ranne@elisa.fi. (Huomaathan kuitenkin, että Sami viettää joululomaa  7.1. saakka ja hänen pääsy sähköpostiin tänä aikana on rajattua.)

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävään valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki (726/2014)) sekä huumausainetesti.