(Poistunut julkaisusta)

Cyber Security Analyst
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama, jonka avulla tuemme asiakkaidemme merkittäviä IT-liiketoimintoja. Yrityksemme on laajentunut jo yli neljänsadan ammattilaisen työyhteisöksi ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Tervetuloa Telia Cygatelle – Huippuasiantuntijoiden kotiin.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Haluatko toimia tärkeässä roolissa taistelussa tietoturvauhkia vastaan sekä olla mukana varmistamassa asiakkaidemme IT-infrastruktuurin toiminnan saumatonta jatkuvuutta ja tietoturvallisuutta?

Etsimme nyt Tietoturva-analyytikkoa Telia Cygaten Security Operations Center (SOC) -tiimiimme. Telia Cygaten kehittämä Telia Advanced SOC -palvelukokonaisuus on osa kansainvälistä Telia SOC -perhettä. Tehtävänämme on keskittyä syvällisesti tietoturvauhkien ehkäisemiseen, tietoturvapalveluiden kehittämiseen sekä tietoturvapoikkeamien hallintaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Taustatukena meillä on globaali Telia-konserni ja aktiiviset TeliaCERT- ja Cyber Intelligence -tiimit. Olemme kumppani, joukkuepelaaja ja kriittinen osa asiakkaamme työkalupakkia taistelussa kyberrikollisuutta ja liiketoiminnan jatkuvuutta haittaavia uhkia vastaan.

Tietoturva-analyytikon roolissa keskeisin tehtäväsi on havaita, analysoida ja dokumentoida tietoturvapoikkeamia sekä suunnitella ja tarvittaessa toteuttaa niihin liittyviä korjaavia ja ehkäiseviä toimenpiteitä. Lisäksi tehtäviin kuuluu sidosryhmien tiedottaminen vakaviin uhkiin tai haavoittuvuuksiin liittyen sekä asiakassopimusten mukaisista palveluvastuista huolehtiminen. Työhön liittyy myös jatkuva tietoturvateknologioiden sekä näiden hälytyssääntöjen ylläpitäminen ja kehittäminen. Luonteeltaan työ on asiakaslähtöistä tiimityötä, jossa pyritään hyödyntämään erilaisia tietoturvan osaamisalueita niin reaktiivisissa kuin proaktiivisissa toimissa.

Tiimimme toimii 24/7 vuorotyössä ja vuorot tehdään pääsääntöisesti 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa Helsingin toimipisteessä. Tämä tarkoittaa pidempiä työvuoroja, mutta myös pidempiä vapaita työrupeamien välissä.

 

Mitä voit odottaa

Meillä työskentelet toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi vahvojen asiantuntijoiden kanssa. Tietoturva-analyytikon tehtävässä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti monien taustajärjestelmien parissa haastavissa asiakasympäristöissä. Saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä ja saada kokemusta laajasti erilaisten tietoturvauhkien torjunnasta sekä erilaisten vikatilanteiden ja teknisten tietoturvahaasteiden ratkaisuista.

Olemme kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet.

 

Mitä odotamme Sinulta

Tähän tehtävään haemme henkilöä, jolla on aikaisempaa teknistä osaamista sekä vahvaa kiinnostusta tietoturvanhallinta- ja valvontatehtäviin. Voit olla hiljattain valmistunut IT-alan insinööri tai jo hieman pidempään kokemusta kerryttänyt alan ammattilainen. Myös alan harrastuneisuus luetaan eduksi tähän tehtävään. Edellytyksenä on valmius työskennellä vuorotyössä.

Tässä tehtävässä toimit teknisenä tietoturva-analyytikkona, joten on olennaista, että sinulla on riittävä perustason ymmärrys teknisen tietoturvan periaatteista. Erilaisten käyttöjärjestelmien (Unix/Linux/Windows) tuntemus ja ymmärrys niiden tyypillisistä haavoittuvuuksista sekä haavoittuvuuksien hyväksikäyttötavoista on edellytys tehtävään. Sen lisäksi ymmärrys yleisimmistä tietoliikennetekniikoista ja verkkoprotokollista on tarpeellinen tässä tehtävässä.

Teknisen pätevyyden lisäksi tehtävässä menestymiseen tarvitset analyyttistä asennetta, loogista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita. Edellytämme myös hyviä dokumentointi-, raportointi- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi. Sen lisäksi tehtävässä tarvitaan oma-aloitteista ja proaktiivista otetta työskentelyyn.

Toivomme, että Sinulla on aito halu ja vahva kiinnostus kehittyä teknisen tietoturva-alan huippuammattilaiseksi! Arvostamme erityisesti positiivista tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi. Meillä Sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi jatkuvasti.

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa SOC-tiimin esimies Martti Kitunen sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 29.11.2020. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi. 

 

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä. 

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, lohkoketjujen, konesali- ja pilvipalveluiden sekä identiteetinhallinnan parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi