(Poistunut julkaisusta)

Cyber Security Analyst (Kesätyö)
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Haluatko toimia tärkeässä roolissa taistelussa tietoturvauhkia vastaan sekä olla mukana varmistamassa asiakkaidemme IT-infrastruktuurin toiminnan saumatonta jatkuvuutta ja tietoturvallisuutta? Tässä on mahdollisuutesi päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta johtavassa ICT-alan yrityksessä! Telia Cygate jatkaa onnistunutta kasvuaan Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi. Yrityksemme on laajentunut jo yli neljänsadan ammattilaisen työyhteisöksi ja kasvumme jatkuu edelleen.

Etsimme nyt Tietoturva-analyytikkoa Telia Cygaten Security Operations Center (SOC) -tiimiimme määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2021. Tiimimme tehtävänä on keskittyä tietoturvauhkien ehkäisemiseen, tietoturvapalveluiden kehittämiseen sekä tietoturvapoikkeamien hallintaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olemme kumppani, joukkuepelaaja ja kriittinen osa asiakkaamme työkalupakkia taistelussa kyberrikollisuutta ja liiketoiminnan jatkuvuutta haittaavia uhkia vastaan.

Tietoturva-analyytikon roolissa keskeisin tehtäväsi on havaita, analysoida ja dokumentoida tietoturvapoikkeamia sekä suunnitella ja tarvittaessa toteuttaa niihin liittyviä korjaavia ja ehkäiseviä toimenpiteitä. Lisäksi tehtäviin kuuluu sidosryhmien tiedottaminen vakaviin uhkiin tai haavoittuvuuksiin liittyen sekä asiakassopimusten mukaisista palveluvastuista huolehtiminen. Työhön liittyy myös jatkuva tietoturvateknologioiden sekä näiden hälytyssääntöjen ylläpitäminen ja kehittäminen. Luonteeltaan työ on asiakaslähtöistä tiimityötä, jossa pyritään hyödyntämään erilaisia tietoturvan osaamisalueita niin reaktiivisissa kuin proaktiivisissa toimissa.

Tiimimme toimii 24/7 vuorotyössä ja vuorot tehdään pääsääntöisesti 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa Telia Cygaten Helsingin toimipisteessä tai tilanteen niin vaatiessa etänä. Työvuorot ovat pitkiä, mutta vastaavasti saat työrupeamien välissä pidempiä vapaa-aikoja. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan jo keväällä, maalis-toukokuussa 2021.

 

Mitä voit odottaa

Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi vahvojen asiantuntijoiden kanssa. Tietoturva-analyytikon tehtävässä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti monien taustajärjestelmien parissa haastavissa asiakasympäristöissä. Saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä ja saada kokemusta laajasti erilaisten tietoturvauhkien torjunnasta sekä erilaisten vikatilanteiden ja teknisten tietoturvahaasteiden ratkaisuista. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja pääset työskentelemään yhdessä mukavien tiimikavereiden kanssa hyvässä ilmapiirissä.

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet.

 

Mitä odotamme Sinulta

Tähän tehtävään haemme henkilöitä, joilla on vahvaa kiinnostusta tietoturvanhallinta- ja valvontatehtäviin. Toivomme, että Sinulla on jo mahdollisesti aikaisempaa kokemusta tietoliikenne- ja tietoturva-alalta opintojen, töiden tai harrastuneisuuden kautta. 

Tässä tehtävässä toimit teknisenä tietoturva-analyytikkona, joten on olennaista, että sinulla on riittävä perustason ymmärrys teknisen tietoturvan periaatteista. Erilaisten käyttöjärjestelmien (Unix/Linux/Windows) tuntemus ja ymmärrys niiden tyypillisistä haavoittuvuuksista sekä haavoittuvuuksien hyväksikäyttötavoista auttaa Sinua menestymään tässä tehtävässä. Sen lisäksi ymmärrys yleisimmistä tietoliikennetekniikoista ja verkkoprotokollista on tässä tehtävässä tarpeellinen.

Teknisen pätevyyden lisäksi tehtävässä menestymiseen tarvitaan analyyttistä asennetta, loogista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita. Edellytämme myös hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi. Sen lisäksi tehtävässä tarvitaan oma-aloitteista ja proaktiivista otetta työskentelyyn.

Toivomme, että Sinulla on aito halu ja vahva kiinnostus kehittyä teknisen tietoturva-alan huippuammattilaiseksi! Arvostamme erityisesti positiivista tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 17.1.2021. Siihen mennessä tulleet hakemukset käsittelemme viikolla 3 ja jatkoon valituille lähetetään ennakkotehtävät, jotka tulee suorittaa tammikuun loppuun mennessä. Jatkoon valitut kutsutaan haastatteluun helmikuun aikana ja valintapäätökset tehdään viimeistään maaliskuussa 2021.

Tarvittaessa lisätietoja antaa rekrytoijamme Maarit Watkins p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi (joululomalla 18.–28.12.)

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassa olevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä.

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, lohkoketjujen, konesali- ja pilvipalveluiden sekä identiteetinhallinnan parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä, missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi