(Poistunut julkaisusta)

Cyber Security Analyst (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Haluatko kehittyä kyberturvallisuuden huippuasiantuntijaksi? Kuulostaako kyberhyökkäysten valvonta ja tietoturvapoikkeamien hallinta mielenkiintoiselta työltä? Tässä on sinulle tilaisuus päästä mukaan rakentamaan turvallisempaa maailmaa!

Elisan liiketoiminnan kasvun myötä haemme uusia lupaavia kykyjä Cyber Security Analystin tehtävään Elisan Kyberturvakeskukseen (SOC - Security Operation Center) Helsinkiin.

Olemme kasvava SOC-asiantuntijatiimi, jonka vastuulla on asiakasyritysten kriittisten ICT-palveluiden valvominen ja suojaaminen 24/7. Työskentelemme Elisa Santa Monicalla ja olemme osa Elisan Yritysasiakas-liiketoimintaa. Elisa haluaa olla jatkuvasti kehittyvä kyberturvakumppani, joka tarjoaa asiantuntemusta, tuotteita ja palveluita kyberturvariskien kokonaishallintaan asiakkaillemme. Elisan kyberturvapalvelut täydentävät asiakkaidemme digitalisaatio-, pilvi-, ulkoistus-, yritysverkko- ja mobiililiittymäpalveluita.

Oletpa sitten kokenut, itseoppinut ICT-alan asiantuntija tai vasta kyberturvallisuusalalta valmistuva osaaja, niin tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi modernien tietoturvateknologioiden ja hyvien asiantuntijakollegoiden parissa. Tehtävässä on mahdollisuus kehittää jatkuvasti osaamistaan yleisten kurssien ja seminaarien sekä valmistajien sertifiointien kautta.

Cyber Security Analystin keskeisiä tehtäviä ovat:

  • Asiakasyritysten tietoturvavalvonta 24/7
  • Kyberhyökkäyksiin reagointi
  • Haavoittuvuuksien hallinta
  • Kyberhyökkäysten analysointi ja luokittelu
  • Työkalujen, prosessien ja oman osaamisen kehittäminen osana SOC-tiimiä

Hakijalle eduksi olevia, mutta ei pakollisia ominaisuuksia:

  • Kiinnostusta ja innokkuutta kyberturvallisuuteen liittyvissä asioissa
  • Perustietoja yleisestä tietosuoja-asetuksesta
  • Tietoturvakoulutukset ja harrastuneisuus kyberin piirissä ylipäätään
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista ammatillisen englanninkielen taitoa
  • Erityisesti arvostamme innostusta uusien asioiden tutkimiseen ja jatkuvaan oppimiseen!

Lähde siis mukaan katsomaan tulevaisuuteen kehityksen kärjessä kulkevaan turvalliseen suomalaiseen tietoverkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisuita tarjoavaan yritykseen! Tarjoamme sinulle asiantuntevan ja innostavan työyhteisön, monipuolisen tehtäväkentän, huippuesimiehen sekä kilpailukykyisen palkkamallin herkullisine etuineen ja kannustepalkkiomalleineen. Elisa on jo monta vuotta kuulunut Suomen parhaimpiin työpaikkoihin, eikä syyttä. Lue täältä lisää elisalaisista ja siitä, miksi viihdymme töissä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävään valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki (726/2014)) sekä huumausainetesti. Lisätietoja tehtävästä tai muusta voi kysellä osoitteesta rekrytointi@elisa.fi.