(Poistunut julkaisusta)

Cyber Security Analyst, Elisa Santa Monica (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Haluatko kehittyä kyberturvallisuuden huippuasiantuntijaksi? Kuulostaako kyberhyökkäysten valvonta ja tietoturvapoikkeamien hallinta mielenkiintoiselta? Tässä on sinulle mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan turvallisempaa maailmaa!

Elisan liiketoiminnan kasvun myötä haemme lisää uusia asiantuntijoita

Cyber Security Analyst- tehtävään Elisan Kyberturvakeskukseen (SOC - Security Operation Center) Helsinkiin.

Olemme kasvava SOC-asiantuntijatiimi, jonka vastuulla on asiakasyritysten kriittisten ICT-palveluiden suojaaminen 24/7. Työskentelemme Elisa Santa Monicalla ja olemme osa Elisan Yritysasiakas-liiketoimintaa. Elisa haluaa olla jatkuvasti kehittyvä kyberturvakumppani, joka tarjoaa asiantuntemusta, tuotteita ja palveluita kyberturvariskien kokonaishallintaan asiakkaillemme. Elisan kyberturvapalvelut täydentävät asiakkaidemme digitalisaatio-, pilvi-, ulkoistus-, yritysverkko- ja mobiililiittymäpalveluita.

Oletpa sitten kokenut ja itseoppinut ICT-alan asiantuntija tai vasta kyberturvallisuusalalta valmistunut osaaja, niin tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi modernien tietoturvateknologioiden ja hyvien asiantuntijakollegoiden parissa.

Cyber Security Analystin keskeisiä tehtäviä ovat:

  • Asiakasyritysten tietoturvavalvonta 24/7
  • Kyberhyökkäyksiin reagointi
  • Kyberhyökkäysten analysointi ja luokittelu
  • Työkalujen, prosessien ja oman osaamisen kehittäminen osana SOC-tiimiä

Toivomme sinulta:

  • Kiinnostusta ja innokkuutta kyberturvallisuuteen liittyvissä asioissa
  • Vähintään AMK-tason koulutusta tai vastaavaa työkokemusta esim. Service Deskistä tai palvelinylläpidosta
  • Valmiutta toimia vuorotyössä Helsingin Pasilassa
  • Sujuvaa englanninkielen taitoa
  • Tietoturvasertifikaatit (esim. GCIH, GCIA, GCFA, OSCP) ja skriptaustaito (esim. Bash, Python, Perl) ovat eduksi
  • Erityisesti arvostamme innostusta uusien asioiden tutkimiseen ja jatkuvaan oppimiseen!

Lähde siis mukaan katsomaan tulevaisuuteen kehityksen kärjessä kulkevaan turvalliseen suomalaiseen tietoverkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisuita tarjoavaan yritykseen! Tarjoamme sinulle asiantuntevan ja innostavan työyhteisön, monipuolisen tehtäväkentän, huippuesimiehen sekä kilpailukykyisen palkkamallin herkullisine etuineen. Tehtävässä on mahdollisuus kehittää jatkuvasti osaamistaan yleisten kurssien ja seminaarien sekä valmistajien sertifiointien kautta.

Jos kiinnostuit, niin voit kysyä lisää Juholta (p. 0505061868, juho.jauhiainen@elisa.fi). Tavoitat Juhon parhaiten (18.10. klo 15:00-16:00, 23.10. klo 15:00-16:00 tai 31.10. kello 9:00-11:00).

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävään valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki (726/2014)) sekä huumausainetestit.