CX GTM Lead (Helsinki, Turku, Seinäjoki, muut)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2021

Olemme kasvamassa vauhdilla ja kasvun vauhdittamiseen tarvitsemme lisää kovan luokan osaajia. Nyt on tarjolla todellinen tilaisuus haastaa itsensä ammatillisen kasvuun ja päästä vaikuttamaan Go-to-Market (GTM) -tiimin rakentamiseen.

Haemme nyt Elisan IT-liiketoiminnan CX Business Solutions -yksikköön liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista CX GTM Lead -rooliin!

Meitä yhdistää kasvuhakuinen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja asiakkaamme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen. Emme pelkää kehitystä emmekä muutosta, vaan suorastaan pyrimme eturintamaan. Meille on tärkeää työntekijöiden osaamisen kehittäminen, huippulaatu ja hyvä fiilis. Meille elisalaisille työn tekeminen paikkariippumattomasti on itsestäänselvyys, mutta tiimimme jäseniä löydät usealta paikkakunnalta kuten Helsingistä, Turusta ja Seinäjoelta.

GTM Leadina työnkuvasi keskiössä on vastata liiketoiminta-alueen ratkaisusuunnittelusta, asiakaskannattavuudesta ja liikevaihdosta sekä ennustamisesta yhteistyössä tuotelinjan ja sisäisten sidosryhmien (erityisesti Elisan Yritysasiakasmyynnin) kanssa.

Vastaat nimetyistä myynnin ja myynnin tuen hankkeista ja niiden läpiviennistä kokonaisuutena aina asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta ratkaisukuvaukseen ja sopimukseen tai tuotantoon siirtoon saakka. Lisäksi johdat GTM-tiimiä suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti varmistaen tavoitteiden mukaisen myynnin kasvun valikoiduissa hankkeissa. Osallistut olemassa olevien palveluiden laajennusten hinnoitteluihin ja teknisten ratkaisujen suunnitteluun sekä uusien että nykyisten asiakkaiden osalta yhteistyössä tuotelinjan kanssa.

Työnkuvassasi korostuu erityisesti sujuva kommunikointi, kokonaisuuksien hahmottaminen sekä hyvä päätöksenteko- ja ongelmanratkaisukykySinulla on aitoa paloa ymmärtää syvällisesti asiakkaidemme liiketoimintaa ja heidän prosessejaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutustaustaa
 • Vähintään 5 vuoden vahvoja näyttöjä vaativista konsultointi- ja/tai myyntitiimin esihenkilö-/johtotehtävistä
 • Vähintään 3 vuoden kokemusta laajojen teknisten asiakaspalvelu- ja asiointiratkaisukokonaisuuksien myynnistä, konsultoinnista ja ratkaisusuunnittelusta 
 • Kokemusta ja osaamista vaativien asiakassopimusten tekemisestä sekä teknisten ratkaisukuvausdokumenttien ja -suunnitelmien luomisesta
 • Osaamista julkishallinnon yleisistä sopimusehdoista sekä niiden soveltamisesta sopimusneuvotteluissa
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista yhteydenpitoa sisäisesti ja ulkoisesti
 • Halua kasvattaa ja kehittää omaa osaamista jatkuvasti
 • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi

Miksi Elisa?

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ICT-kentässä, työkavereiksi mukavat kovan luokan osaajat, välittävän ja kannustavan esihenkilön, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ketterällä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. Linkin takaa voit lukea lisää Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Pääset mukaan kehittämään palveluita, joita monet Suomen suurimmista yrityksistä ja organisaatioista käyttävät.

Hyppää siis mukaamme kasvun tekijäksi!

Jätä hakemuksesi linkin kautta 30.7. mennessä, niin jatketaan mahdollisesti keskusteluja! Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä tai Elisasta, niin ota yhteyttä Timoon (timo.makela(at)elisa.fi, Director, Sales & Marketing), joka kertoo sinulle positiosta mielellään lisää. Kesälomakauden takia hakuaika on normaalia hieman pidempi ja hakemusten käsittelyssä saattaa esiintyä pientä viivettä, mutta ilmoitamme sinulle heti, kun olemme tehneet omalta osaltasi päätöksen. Meidät saa myös aina kiinni osoitteesta rekrytointi(at)elisa.fi, mikäli jokin asia mietityttää tai oma tilanteesi muuttuisi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1472606
 • Tehtäväalue: IT, Myyntitehtävät
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 30.7.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Timo Mäkelä (timo.makela (a) elisa.fi)
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa