Customs Specialist
DHL Global Forwarding Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2021

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Global Forwarding (Finland) Oy on erikoistunut maailmanlaajuisten lento- ja merikuljetusten huolintaan.

Etsimme nyt aktiivisia ja oma-aloitteisia huolinta- ja tullausalan ammattilaisia Customs Specialist työtehtävään yhteistyössä DHL Global Forwarding Oy:n kanssa. Toimipiste ja tiimi on Vantaalla DHL:n Business Parkissa, Katriinantiellä, mutta työssä on myös etätyömahdollisuus. Tehtävä on määräaikainen vähintään kevääseen 2022 saakka ja työsuhde solmitaan DHL Global Forwardingin kanssa.

Työsi Customs Specialistina pitää sisällään tuontilähetysten tullausmuodollisuuksien varmistamista tullin turvallisuusvaatimusten sekä sisäisten prosessien ja viimeisten paikallisten tullausvaatimusten mukaisesti. Hoidat tullitariffointia asiakkaan antamien tietojen perusteella ja vastaat tarvittavien asiakirjojen sisällön riittävyydestä, oikeellisuudesta ja tarvittaessa myös korjaustoimenpiteistä, ongelmista ja palautteista.

Toivomme sinulta hyvää tietotaitoa tullauksista ja maahantuonnin vaatimuksista ja/tai kiinnostusta kehittyä tullausalan osaajaksi. Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä logistiikan työtehtävien parissa, ja sinulta löytyy aiempaa asiakaspalvelun ja huolinnan kokemusta. Toimit päivittäin kansainvälisessä verkostossa, joten tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Hyvät IT-taidot sekä kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä ja ohjelmia auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä. Eduksi katsomme erityisesti Prosped ja CargoWise-osaamisen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503535
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Vantaa