Customs Project Specialist
DHL Global Forwarding Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2021

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Global Forwarding (Finland) Oy on erikoistunut maailmanlaajuisten lento- ja merikuljetusten huolintaan.

Etsimme nyt aktiivisia, ulospäin suuntautunutta ja oma-aloitteisia logistiikan osaajaa Customs Project Specialist -työtehtävään yhteistyössä DHL Global Forwarding Oy:n kanssa. Toimipiste ja tiimi on Vantaalla DHL:n Business Parkissa, Katriinantiellä, mutta työssä on myös etätyömahdollisuus.

Tehtävä on määräaikainen ja kestää kevääseen 2022 saakka ja sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille, sillä tarjoamme myös mahdollisuuden osa-aikaisuuteen. Työsuhde solmitaan DHL Global Forwarding Oy:n kanssa. Tehtävä on mahdollista suorittaa myös liiketalouden tai logistiikan alan lopputyönä.

Työsi Customs Project Specialist -tehtävässä on monipuolinen ja siihen sisältyy mm. asiakkaiden ohjeistusta ja neuvontaa maahantuontiin liittyvässä dokumentaatiossa, ajantasaisissa tullimuodollisuuksissa sekä turvallisuusvaatimuksissa. Tehtävässä vastataan asiakkaiden laadukkaasta hallinnoinnista yhteistyössä lentoyhtiöiden ja muiden sidosryhmien kanssa DHL:n laajaa kansainvälistä verkostoa hyödyntäen.

Toivomme sinulta löytyvän aiempaa työkokemusta logistiikasta. Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä logistiikan työtehtävien parissa, ja sinulta löytyy aiempaa asiakaspalvelun kokemusta. Toimit päivittäin kansainvälisessä verkostossa, joten tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Hyvät IT-taidot sekä kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä ja ohjelmia auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot