(Poistunut julkaisusta)

Customs Compliance Specialist
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Toimit tullauksen asiantuntijana, hoidat yrityksen tullisuunnittelua ja olet kokonaisvastuussa Valmet Automotiven tullaustoiminnasta. Luot tullauksen toimintamallit ja tullausprosessin huomioiden EU:n tullilainsäädännön, asetukset ja päämiehen vaatimukset sekä niiden vaikutukset Valmet Automotiven tietojärjestelmiin ja tuotantoon. Suunnittelet tullaukseen liittyvät uudet prosessit ja vastaat niiden implementoinnista. Muutoksien yhteydessä perehdytät ja ohjeistat henkilöstöä sekä huolehdit, että Valmet Automotivessa on riittävät tiedot ja edellytykset valitun menettelyn käytölle. Kehität tullausmenetelmiä ja etsit kustannustehokkaimmat tavat toimia. Hoidat maahantuontiin ja maastavientiin liittyvät lakisääteiset velvoitteet. Vastaat valmiste- ja autoveromenettelyjen käyttöönotosta ja muutoksista sekä niihin liittyvistä lupa-asioista ja vakuuksista. Raportoit yrityksen maksamista tulleista ja maahantuonnin arvonlisäveroista.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen peruskoulutus. Tehtävässä menestyminen edellyttää tullilain ja asetusten, kuljetussopimusten ja määräysten sekä kansainvälisen kaupan toimitusehtojen tuntemusta. Ylläpidät aktiivisesti osaamistasi kansainväliseen tullilainsäädäntöön ja määräyksiin. Sinulla on kokemusta lupahakemuksien laatimisesta tulliin sekä tullauksen liittyvistä oikaisu- ja valitusprosesseista. Olet aloitteellinen ja vuorovaikutustaitoinen neuvottelija eri yhteistyötahojen kanssa. Ongelmatilanteissa pystyt tekemään nopeasti ja itsenäisesti päätöksiä. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hallitset yleisimmät MS Office–ohjelmat.

Lisätietoa tehtävästä antaa Carl-Johan Gustafsson, Manager, Customs and Forwarding, puh. +358 50 480 2940. Lähetä hakemuksesi linkin kautta 23.02.2018 mennessä.