Customs clearance specialist, SA-TU Logistics Oy
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

SA-TU Logistics on kotimaan logistiikkapalveluihin keskittyvä yhtiö.
Olemme suurin yksityisessä omistuksessa oleva tulli-ilmoitusten tuottaja Suomessa.
Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kotimaan kuljetuspalveluita sekä tavarankäsittelyä.

Etsimme nyt SA-TU Logistics Oy:lle uutta henkilöä vakituiseen työsuhteeseen, toimimaan tulli-ilmoitusten mielenkiintoisissa tehtävissä. Töitä voit tehtävässä tehdä yrityksen Helsingin Vuosaaren satamassa sijaitsevalla pääkonttorilla, sekä etänä kotitoimistolta käsin. Viikottainen työaika on 30 - 37,5 h, normaalien päivätyöaikojen puitteissa arkisin. Työajoissa on liukumaa.

Tuleva työnkuvasi painottuu viennin tulli-ilmoitusten ja vientitoimeksiantojen kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Olet päivittäin yhteydessä asiakkaiden, kollegoiden sekä muiden sidosryhmien, kuten Tullin kanssa. Työkielenä toimivat sekä suomi että englanti, ja saat tehtävään osaavan ja kokeneen tiimin tuen. Tulli-ilmoitukset on vahvassa murroksessa elävä ala, jossa IT-järjestelmäosaaminen korostuu yhä enemmän.

Saatat olla sopiva henkilö tehtävään, jos omaat positiivisen ja oma-aloitteisen työskentelyasenteen, ja nautit tiimityöskentelystä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Sinun tulisi myös viihtyä IT-järjestelmien parissa, alan siirtyessä yhä enemmän sähköiseen käsittelyyn. Ei ole oikeastaan väliä, oletko jo kokenut alan ammattilainen, vai uusi ja innokas alalle tulija, sillä SA-TU Logistics panostaa vahvasti henkilökuntansa kouluttamiseen. Tärkeintä on se kuuluisa asenne, sekä halu ja kyky kehittyä alalla.

Miksi sitten hakea SA-TU Logistics:lle töihin? Jos haluat kehittyä tulli-ilmoitusten asiantuntijaksi, tai jatkaa sellaisena, on tämä oikea paikka siihen. Yritys on alansa edelläkävijöitä Suomessa, ja tekee hyvin vahvaa yhteistyötä Tullin kanssa. SA-TU Logistics kouluttaa jatkuvasti henkilökuntaansa pitäen yllä heidän ajanmukaista ammattitaitoaan. Työsuhteet ovat tyypillisesti pitkiä, ja työhyvinvointiin sekä ilmapiiriin panostetaan vahvasti.

Adecco Finland toimii SA-TU Logisticsin yhteistyökumppanina tässä rekrytoinnissa, ja valittu henkilö työllistyy tehtävään Adeccon kautta vakituiseksi työntekijäksi. Jos koet, että voisit olla sopiva henkilö tehtävään, laita työhakemus CV:n kera tulemaan joko ohessa olevan hakulinkin kautta, tai sivuiltamme www.adecco.fi. Hakuaikaa on 30.11.2020 asti. Kannattaa kuitenkin hakea tehtävään nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon Senior HR konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot