Customer Value Manager
Dna Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021
Haemme DNA:n yritysmarkkinointiin

Customer Value Manageria

Tehtävässä vastuullasi on DNA:n yritysliiketoiminnassa asiakasarvon kasvattaminen. Vastaat myös CVM toimenpiteiden suunnittelusta ja operatiivisen työn johtamisesta virtuaalitiimissä. Asiakasarvoa kasvattavat toimenpiteet ovat osa dataohjautuvaa kokonaisuutta, jossa teknologia tukee automatisoitujen hoitomallien  kehittämistä. On tärkeää, että ymmärrät miten hoitomallit rakentavat asiakaskokemusta koko asiakkaan elinkaaren ajalla. Ymmärrät myös tietomalleja ja esimerkiksi tietokantahaut ja datan visualisointi ovat sinulle jo tuttua tekemistä (SQL, Tableau).

Tukenasi tämän toiminnan kehittämisessä sinulla on virtuaalitiimi, jossa eri osastojen ammattilaiset antavat parhaan osaamisensa yhteisen tavoitteen eteen. Yhdessä tiimin kanssa löydätte optimaaliset kanavat toimenpiteiden jalkauttamiseen liiketoiminta-arvon ja asiakaskokemuksen näkökulmasta. Työskentelet myös muiden Telenorin maaorganisaatioiden kanssa vastaavien hankkeiden parissa.

Työskentelytyyliltäsi olet ratkaisukeskeinen ja diplomaattinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten sidosryhmien kanssa. Olet myös päättäväinen, johdonmukainen ja tavoiteorientoitunut. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulutus ja usean vuoden kokemus vastaavista kehitystehtävistä  B2B-palveluliiketoiminnassa. Etuna tehtävässä on telco-markkinan ja tuotteiden vahva osaaminen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi laajasti. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehitämme henkilöstön työhyvinvointia ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. 

Tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat ja kun haluat tulla toimistolle, löydät modernit toimitilamme hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingin Käpylästä.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.4.2021 mennessä!  

Lisätietoja saat: Elina Mansner, johtaja, yritysmarkkinointi, elina.mansner(at)dna.fi tai 15.4. klo 12-13 ja 21.4. klo 10-11 puh. 044 044 7767.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot