Customer Support Specialist
Unilever Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021

Unilever on maailman johtavien päivittäistavaroiden tuottajia, jonka tuotteita käytetään yli 2,5 miljardia kertaa joka päivä. Unileverin toimintaa ohjaa vahvasti keskeinen tavoitteemme tehdä kestävän kehityksen mukaisesta elämästä arkipäivää.

Unilever Finland työllistää noin 200 työntekijää ja sen vuotuinen liikevaihto on lähes 190 miljoonaa euroa. Tuttuja tuotemerkkejämme ovat mm. Ingman, Magnum, Ben & Jerrys, Knorr, Omo, Axe ja Dove. Unilever Finlandin pääkonttori sijaitsee Helsingin Kalasatamassa ja tehtaamme Sipoossa valmistaa muun muassa ikonisia Ingmanin jäätelöitä.

Etsimme nyt Unileverille Customer Support Specialistia!

Vuosi lähenee loppuaan ja tuleva jäätelösesonki on alkamaisillaan. Etsimme nyt vastuullisiin ja monipuolisiin työtehtäviin haluavia henkilöitä Unileverin jäätelötiimiin, varmistamaan tulevan jäätelösesongin onnistumisen ja osaltaan mahdollistamaan iloisten jäätelömuistojen syntymisen kaiken ikäisille jäätelön ystäville.

Työ on osa-aikainen ja ajoittuu vuoden 2022 helmikuun ja syyskuun väliselle ajalle. Osa-aikaisuudessa työtuntimäärä on aluksi joustavasti 0-37,5 h/viikko, mutta kesäsesongin alkaessa työtä on tarjolla mahdollisesti myös kokopäiväisesti. Tehtävä soveltuukin opiskelijoille tai muuten vain lisätienestejä kaipaaville henkilöille, jotka eivät voi alkuun työskennellä kokopäiväisesti. Työaika sijoittuu arkisin kello 8-17 välille.

Osana myyntipalvelutiimiä vastaat erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen lisäksi puhelimitse tapahtuvasta yhteydenpidosta ja myynnistä Unileverin nykyisille, uusille sekä vanhoille yritysasiakkaille. Toimit myös avainroolissa koskien tapahtuma ja huvipuistotilauksia ja niihin liittyviä eri tehtäviä. Tehtävät sopivat hyvin myyntihenkisille ja luonteeltaan innokkaille ja oppimishaluisille tiimipelaajille.

Minkälainen on työpäiväsi?

-B2B asiakas-kontaktointi ja uusasiakashankinta
-Päivittäinen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien viestintä
-Tilausten tekeminen, hallinta ja seuranta sekä lisämyynti
-Yritysasiakkaiden asiakaspalautteiden ja reklamaatioiden käsittely
-Asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen ja ennakoiminen eri kanavien kautta
-Jäätelöverkkokaupan ylläpito
-Jäätelöallaslogistiikan järjestäminen
-Kokonaisvaltainen myyntikentän ja KAM -tiimin tukeminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-Kokemusta ja halukkuutta työskennellä puhelimitse tapahtuvan myynnin parissa
-Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
-Ratkaisukeskeistä asennetta
-Hyviä viestintätaitoja
-Microsoftin Office 365 -ohjelmien osaamista

Eduksi katsomme:

-Aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä
-Ruotsin kielen taidon
-SAP-ohjelmiston tuntemuksen

Miksi hakisit tehtävään?

Sinulla on loistava mahdollisuus varmistaa esimerkiksi opiskelujen oheen osa-aikainen työ alkuvuodeksi, keväälle ja kesälle. Pääset osaksi yhtä maailman johtavista kuluttajatuoteyritystä, joka on myös yksi maailman halutuimmista työnantajista. Unileverilla pääset varmasti vastuullisiin ja opettavaisiin tehtäviin, jotka edistävät etenemistäsi urallasi. Saat kokemusta tunnettujen brändien sekä esimerkiksi tapahtumien ja huvipuistojen parissa työskentelystä ja työsi ansiosta tuotat iloa tuhansille jäätelön ystäville. Unileverin toimisto sijaitsee Helsingin Kalasatamassa ja tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus alkuperehdytyksen jälkeen.

Miksi Unilever?

Tuleva kollegasi Unileverillä kuvailee työtään näin:

"Parasta työssäni täällä myyntipalvelussa on ehdottomasti tiimityö ja se, että pääsen olemaan tekemisissä erilaisten asiakkuuksien kanssa ja selvittelemään monipuolisia tilanteita".

Unilever tarjoaakin sinulle mahdollisuuden menestyä ammatillisesti ja olla mukana omalta osaltasi kasvattattamassa yrityksen toimintaa. Pääset työskentelemään maailman tunnetuinpien brändien parissa, ammattitaitoisten ja mukavien tyyppien kanssa, hauskuutta unohtamatta. Saat vastuuta ja sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa

Kiinnostuitko?

Uudet työkaverisi Unileverillä odottavat sinua jo innoissaan, joten hae tehtävää oheisen hakulinkin kautta! Muista liittää hakemukseen CV sekä hakemuskirje, jossa kerrot miksi juuri Sinä olisit oikea henkilö tehtävään. Huomaathan, että käsittelemme saapuneita hakemuksia jatkuvasti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä työtehtävään liittyen, niin olethan yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Adeccon HR-konsultti Ilja Kuhmoseen puhelimitse 040 131 9139 tai sähköpostitse ilja.kuhmonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1541283
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilja Kuhmonen (ilja.kuhmonen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: +358401319139
  • Sijainti: Helsinki, Helsinki, Vantaa