(Poistunut julkaisusta)

Customer Support Specialist
Innofactor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Tulisitko meille asiakastukeen töihin? Etsinnässä Espoon tai Tampereen toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen Customer Support Specialist, vahvistamaan asiakastukitiimiämme!  

Asiakastukemme vastaa siitä, että asiakkaamme saavat aina korkeatasoista tukea toimittamiemme ratkaisujen käyttöön. Toimimme asiakkaidemme 1-tason tukena sekä hoidamme tietyissä ratkaisuissa myös 2-tason tuen. Palvelemme asiakkaitamme pääasiallisesti tiketöintijärjestelmän kautta sekä puhelimitse. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on tarpeen tässä työssä.  

Sinulta olisi hyvä löytyä tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa kokemusta tukityöstä, mutta erityisen tärkeää on kyky ymmärtää ja ottaa huomioon asiakkaan tarpeet. Jonkin tiketöinti- tai tapaustenhallintajärjestelmän olisi hyvä olla sinulle entuudestaan tuttu. ITIL-maailman tunteminen on ehdoton plussa, samaten O365- ja Microsoft Dynamics 365 -kokemus.  

Palvelemme asiakkaitamme arkisin klo 7.00-19.00, ja tuolle ajalle työaikamme asettuu. Toivoisimme, että sijoittuisit joko pääkonttorillemme Espoon Keilarantaan tai Tampereen toimistollemme. Tiimimme työ ei ole paikkaan sidottua, eli etäpäivät toisinaan onnistuvat myös.  

Siitä huolimatta, että asiakastukemme on sijoittuneena useampaan eri toimipisteeseen, teemme tiiminä tiivistä yhteistyötä, jaamme osaamistamme ja tuemme toisiamme, ja siten yhteistyötaitojen merkitys korostuu. Koska työmme on ajoittain hektistä, organisointi- ja priorisointitaidot ovat tarpeen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja haluamme kehittyä paremmiksi joka päivä. Meillä onnistutaan ja iloitaan yhdessä!  

Toivomme saavamme hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.9.2019, mutta saatamme haastatella sopivia henkilöitä jo hakuaikana. Laitathan hakemukseesi myös CV:n ja palkkatoiveesi.  

Lisätietoja tehtävästä saat halutessasi asiakastukitiimin vetäjältä Maria Lähteeltä sähköpostitse maria.lahde@innofactor.com tai puhelimitse +358505376915.