Customer Support Specialist, DNB Auto Finance Oy
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

DNB Auto Finance Oy on vahvasti pohjoismainen rahoitusyhtiö. Olemme norjalaisen DNB:n ja suomalaisen Bassadone Automotive Nordicin yhteisyritys. DNB on norjan suurin, vuonna 1822 perustettu pankki. DNB on autorahoituksen johtava toimija pohjoismaissa rahoitettujen autojen määrä ollessa yli 500.000.

DNB Auto Finance Oy aloitti toiminnan vuonna 2019. DNB rahoittaa uusia ja käytettyjä ajoneuvoja kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat osamaksu, rahoitusleasing sekä jälleenmyyjä / auto maahantuonti asiakkaillemme, kaupintavaraston rahoitus ja esittelyajoneuvojen rahoitus sekä monipuolinen rahoituslaskin. Lisätietoa osoitteesta www.dnbautofinance.fi

Etsimme nyt uutta henkilöä vahvistamaan asiakaspalveluamme DNB Auto Finance Oy:lle

Customer Support Specialist

-tehtävään vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, toivottu aloitusajankohta on elokuun tai syyskuun aikana. Työpaikka sijaitsee DNB Auto Finance Oy:n toimistolla Kampissa.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kyselyihin vastaaminen ja niiden ratkaiseminen sähköpostitse ja puhelimitse. Yhteydenotot liittyvät autojen rahoitussopimuksiin. Tehtäviin kuuluu myös autorahoitusta koskevien luottopäätösten tekeminen DNB Auto Finance -ohjeistuksen mukaisesti. Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja ajoittuu aukioloaikojemme mukaisesti, pääsääntöisesti arkipäiviin 8-18 ja lauantaihin 10-15.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on sopiva koulutustausta (esim. YO, merkonomi, tradenomi) ja mielellään jo kokemusta vastaavanlaisista asiakaspalvelutehtävistä tai rahoitusalalta. Can-do -asenteella ratkaiset pulmatilanteet ripeästi ja sovellat oppimiasi ohjeita itsenäisesti. Olet joustava ja oma-aloitteinen työssäsi, ja pyrit erinomaiseen asiakaspalveluun. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös sujuvasti englantia. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

DNB Auto Finance tarjoaa kiinnostavan tehtävän, jossa pääset mukaan osaksi innostavaa, matalahierarkkista ja dynaamista tiimiä, joka kannustaa ja tukee jokaista onnistumaan työssään. Kasvava organisaatio tarjoaa innostavan kasvun ilmapiirin.

Hae tehtävää mahdollisimman pian viimeistään 5.8.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Laitathan mukaan hakemukseen myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa:

Oona Jakobsson, 040 185 8306, oona.jakobsson@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot