(Poistunut julkaisusta)

Customer Support Engineer - Pirkkala, Tampere
PCB Connect Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019
Piirilevyjen maahantuonti yritys PCB Connect Oy on kasvava ja vakavarainen yritys, joka on perustettu Suomeen vuonna 2007. PCB Connect Oy on osa Groupia, joilla on vastaavanlaista toimintaa 10 eri maassa ja se työllistää noin 80 henkilöä.

Etsimme asiakasyrityksellemme PCB Connect Oy:lle Customer Support Engineeria vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytoidut suoraan asiakasyrityksellemme. Työt alkavat elokuussa ja toimipiste sijaitsee Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Customer Support Engineerina teet tarjouslaskentaa asiakkaille, palvelet asiakkaita sekä puhelimitse että sähköpostitse ja teet tilauksia tehtaalle.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (AMK tai DI) sekä piirilevy- ja elektroniikkatuntemusta. Eduksesi katsomme kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan sinut perehdytetään tehtävään hyvin. Englannin kielen taito on tehtävässä tärkeä, sillä palvelet asiakkaita myös englannin kielellä ja kommunikoit tilauksiin liittyvistä asioita tavaran toimittajien kanssa englanniksi.

Työntekijänä olet asiakaspalveluhenkinen, omaat itsenäisen työskentelyotteen ja olet valmis kehittämään itseäsi ammatillisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mukavat työkaverit sekä kunnollisen perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina Peltoniemi, puh. 030 6090 656 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 8-16. 

Ajanjaksolla 20.7-4.8 voit olla yhteydessä Eilakaislan henkilöstökonsulttiin Riina Erkkilään, puh. 030 6090 652 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 8-16. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi