Customer Support Associate
Visma Enterprise Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Visma Enterprise tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma. Lue lisää: www.visma.fi/enterprise/

Visma Enterprise Oy on ohjelmistotalo, joka tarjoaa henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Yrityksen Wilma-tuoteperheen asiakkaina on varhaiskasvatuksen, peruskoulujen ja lukioiden lisäksi ammattikorkeakouluja, ammatti- ja aikuisopistoja, kansanopistoja ja musiikkioppilaitoksia.

Haemme nyt henkilöä Customer Support Associate -rooliin toimimaan osana asialleen omistautunutta Customer Engagement -tiimiämme Wilma-tuoteperheen parissa.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden palvelupyyntöjen vastaanottaminen puhelimitse. Lisäksi tärkeänä osana työssä on koulutuksiin osallistuminen ja itsensä kehittäminen, jotta myöhemmässä vaiheessa pystyt myös osallistumaan palvelupyyntöjen ratkomiseen.

Ketä etsimme?

Sinulla on aiempaa asiakaspalvelukokemusta, mahdollisesti call desk -työskentely on sinulle tuttua. Henkilönä olet aktiivinen, omatoiminen ja innostunut tiimipelaaja, jolla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sinulla on palava halu tehdä laadukasta työtä ja nautit ihmisten parissa toimimisesta, oli kyseessä sitten asiakas tai työyhteisö.Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomen että ruotsin kielellä. Yrityksen virallinen kieli on englanti, joten toivomme sinun pystyvän kommunikoimaan tarvittaessa myös englanniksi.

Miksi Sinä haluat valita juuri meidät?

Mutkaton kulttuurimme

Hierarkiamme on matala, mutta tavoitteemme ovat korkealla, työpäivä saa olla kuitenkin aina tekijänsä näköinen. Saat työvälineet, joilla etätyökin sujuu sujuvasti, eikä työ ole tiukasti aikaan ja paikkaan sidottua. Vaikka olemme etäällä eri puolella Suomea (osa jopa Suomen ulkopuolella), olemme silti lähellä toisiamme yhteisten tekemisten kautta.

Voimme hyvin

Meidät on palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla, joka kertoo työntekijöiden tyytyväisyydestä työpaikkaansa. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää, käytössäsi on mm. kumppanimme hyvinvointivalmennukset. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin ja mukavaa yhteistä tekemistä myös vapaa-ajalle järjestävät eri paikkakuntiemme vapaa-ajan toimikunnat.

Merkitykselliset tuotteet - merkityksellinen työ

Tekemisemme on osa miljoonien suomalaisten arkea. Tuotteidemme tarkoituksena on helpottaa käyttäjiensä arkea, säästää vaivaa ja antamaan lisää aikaa. Joukkomme ovat sitä mieltä, että koska ihmisillä on paljon parempaakin tekemistä, eivät ohjelmistot saa aiheuttaa liikaa mutkia matkaan.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi pikimmiten, viimeistään kuitenkin 7.3.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Service Manager Laura Salo (0504172579) keskiviikkona 3.3. klo 13-14 ja torstaina 4.3. klo 13-14. Visma Enterprise Oy työllistää Suomessa noin 160 henkilöä ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä ja Vaasassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1400 asiantuntijaa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426810
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Laura Salo
  • Sijainti: Vaasa, Pohjanmaa