(Poistunut julkaisusta)

Customer Success Squad (Vaasa)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Onko sinunkin mielestä työn joustavuus, rento tiimihenki, hyvä johtaminen sekä tunne, että saa olla töissäkin oma itsensä tärkeimpiä asioita työpaikalla? Niin meistäkin. Haemme useata henkilöä, jotka haluaisivat liittyä tähän porukkaan!

Me olemme se Vaasan iloinen squad, joka mahdollistaa ihmisten mutkatonta arkipäivää ja viestintää ympäri Suomea – på svenska, suomeksi ja joskus myös in English. Tiimimme kasvaa – ja haluamme nyt tarjota sinulle paikan tulla kasvamaan asiakaspalvelun timanttiseksi ammattilaiseksi meidän seurassamme. Koko- tai osa-aikaisena, riippuen sinun elämäntilanteesta. Mekin olemme kaikki erilaisia, meillä on eri vahvuuksia, eri huumorintaju (kaikki yhtä huonoja) ja eri taustat – mutta meitä yhdistää ilo auttaa muita ihmisiä, oppia uutta ja jatkuvasti pyrkiä tekemään asiat fiksummin.

Moni meistä on lähtenyt aspasta rakentamaan omaa uraa Elisalla – mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin meitä elisalaisia. Meillä nautit tietenkin ison talon kaikista eduista – mutta niistä tärkeimmät ovat kuitenkin ihmiset ympärillämme, sekä aito luottamus työntekijöihin ja sen mukainen vapaus ja joustavuus. Tulisitko meidän seuraavaksi tiimikaveriksi?

Täytä lyhyt hakemus ja kerro vähän itsestäsi, tai soita minulle niin jutellaan lisää: 050 3161107!

iloisin terveisin,
Maarit