(Poistunut julkaisusta)

Customer Success Squad (Joensuu)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Hei sie tuleva työkaveri!

Kiva, että pysähdyit katsomaan tätä Customer Success Squad- ilmoitusta...jatka toki lukemista pidemmälle...sillä haluaisimme kertoa sinulle, että nyt tarvitsemme uutta sykettä Elisan palvelukeskukseen Joensuuhun!

Meillä on täällä jo mukavan iso porukka iloisia ja rentoja itäsuomalaisia elisalaisia, jotka ovat myös timanttisia asiakaspalvelun ammattilaisia. Haluaisitko myös sinä tulla osaksi tätä iloista elisalaista joukkoamme ja aloittaa ilon polun kulkemisen kanssamme?

Vilkaise video ja tutustu tehtävään sekä mahdollisiin tuleviin työkavereihisi jo nyt!

Meillä olisi tarjolla sinulle sekä myynnillisiä hommia että myös vähän teknisempää puolta, riippuen siitä mikä sinua enemmän kiinnostaa. Ja tarjolla ihan kokoaikaista työtä vaihtelevin työajoin maustettuna. Työpaikkakin on aivan Joensuun keskustassa ja rakennamme parhaillaan uusia uljaita tiloja, joissa tulet takuulla viihtymään!

Meillä on tunnetut ja laadukkaat Elisan tuotteet sekä palvelut, joihin saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen. Vaikka työ on itsenäistä ja tavoitteellista, niin saat aina ryhmän ja esimiesten tuen, jossa työnteko on rentoa ja kivaa. Saat olla oma itsesi ja tehdä työtäsi oman persoonan kautta niillä vahvuuksilla mitä sinulla on- me autamme sinua onnistumaan työssäsi!

Niin ja tästä vielä maksetaankin ICT-alan mukaista palkkaa, johon voit myös itse vaikuttaa omalla asenteellasi. Meillä nautit tietenkin ison, tunnetun talon kaikista muista rahanarvoisista eduista (10 hyvää syytä tulla elisalaiseksi) mutta niistä tärkeimmät ovat kuitenkin aidot ihmiset ympärillämme, sekä luottamus työntekijöihin ja sen mukainen vapaus ja joustavuus.

Tiällä myö tarvittaan hyvvii tyyppejä, laitahan hakemusta rohkeesti tulemmaan!

Kiinnostaako? Voit soittaa Sarille (p. 0505211350), niin hän kertoo siulle mielellään lisää.

Laitathan myös perinteisellä tyylillä CV:si ja hakemuksesi tulemaan, jotta päästään soittamaan myös sinulle päin.