(Poistunut julkaisusta)

Customer Success Specialist - Oulu
9Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018
9Solutions Oy on oululainen ihmisten ja laitteiden paikannukseen perustuvien terveydenhuollon turvallisuus- ja viestintäratkaisuiden markkinajohtaja Suomessa. Tarjoamme henkilöturva-, hoitajakutsu-, kulunhallinta- ja paikannusratkaisuja sekä sairaaloille että palvelukodeille ja älykkäitä turvapuhelin- ja poistumisvalvontaratkaisuja kotihoitoon yhdessä maanlaajuisen yhteistyökumppaniverkoston kanssa.
Etsimme asiakkaallemme 9Solutions Oy:lle proaktiivista ja sujuvan ruotsin kielen omaavaa Customer Success Specialistia Ouluun. Työ on kokoaikainen ja se alkaa sopimuksen mukaan. Määräaikaisen työsuhteen kesto on 8 kuukautta, mutta työssä voi olla mahdollisuus pitempiaikaiseen jatkoon.

Customer Success Specialistina päätehtävänäsi on toimia teknisenä tukena ja ratkaista asiakkaiden kysymyksiä liittyen 9Solutions Oy:n valmistamien laitteistojen, ohjelmistotuotteiden ja pilvipalveluiden käyttöön, sisältöön, tilauksiin tai vikatilanteisiin. Palvelet asiakkaita työssäsi monikanavaisesti puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Työskentelet päivittäin tiiviisti niin ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa. Asiakkaasi ovat pääasiassa ruotsinkielisiä hoitoalan ammattilaisia, mutta työskentelet myös suomen- ja englanninkielisten asiakkaiden kanssa.

Odotamme sinulla olevan IT-alan soveltuva koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta tietoteknisen tuen tehtävistä, mutta otamme huomioon myös vahvat IT-taidot omaavat innokkaat alan harrastajat. 

Edellytämme erinomaista ruotsin, suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä ja timanttista palveluasennetta. Lisäksi toivomme sinun olevan joustava ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu toimelias tekijä, joka viihtyy ajoittain hyvinkin nopeatempoisessa toimintaympäristössä, priorisoiden sekä hoitaen useita asioita samanaikaisesti. 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja vaihtelevan työtehtävän, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä hyvät kehitys- ja uramahdollisuudet dynaamisessa, kasvavassa ja innovatiivisessa 9Solutions Oy:ssä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 2.1. klo 9-10 ja 9.1. klo 13-14 välisenä aikana.

Lähetä suomen ja englannin kielinen hakemuksesi ansioluetteloineen 31.1.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi