(Poistunut julkaisusta)

Customer Success Representative Kivralle!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Oletko sinä etsimämme henkilö, jolla on ilmiömäinen kyky tunnistaa ja kuunnella asiakkaan tarpeita vastaten annettuihin haasteisiin ylivoimaisella asiakaskokemuksella, nopeudella ja energisellä can do -asenteella?

Haemme asiakasyrityksellemme Kivralle vakituiseen työsuhteeseen liiketoiminnan kehitystiimiin asiantuntijaa B-to-B myynnin vahvistukseksi.
KUVAUS
Customer Succes Representativenä työtehtäviisi kuuluu aktiivinen yhteydenpito ja asiakassuhteen hallinta Kivran asiakasyrityksiin sekä monikanavainen uusasiakashankinta BtoC liiketoimintaa harjoittavissa yrityksissä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus taitoja sekä kykyä mukautua muuttuviin ja nopeisiin tilanteisiin. Omatessasi Itsenäisen työotteen, loistavat yhteistyötaidot ja myynnillisen palon olet eittämättä etsimämme henkilö ja tulet varmasti nauttimaan ja onnistumaan tehtävässä. Matkustaminen Suomessa on osa toimenkuvaa, kuitenkin sijoittuen enimmäkseen pääkaupunkiseudulle.
Customer Succes Representativenä olet osa neljän hengen liiketoiminnan kehitystiimiä ja vastaat tehtävässäsi suoraan Kivran kaupalliselle johtajalle.

Tarjoamme


* Loistavan tilaisuuden päästä rakentamaan uutta liiketoimintaa Suomeen kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä.
* Mahdollisuuden työskennellä ilmasto - ja ympäristö arvoiltaan kestävän palvelun parissa.
* Kannustavan, arvostavan ja energisen työilmapiirin höystettyinä huipuilla kollegoilla
* Kilpailukykyiset työsuhde-edut

TYÖNKUVA

* B-to-B asiakassuhteen hallinta
* Monikanavainen uusasiakashankinta (B-to-B)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:
* Kaupallinen ylempi- tai alempi korkeakoulututkinto (KTM tai AMK)
* Kokemusta tuloksellisesta B2B-myynnistä ja asiakassuhteen hallinnasta
* Kaupallista silmää ja kyky hahmottaa asiakkaan tarpeita ja markkinaa kokonaisuutena
* Matkustusvalmiutta Suomessa
* Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky omaksua uusia asioita nopeasti
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat työssä ja työyhteisössä toimimisessa välttämättömät. Kivrassa työyhteistyökieli on englanti. Ruotsin kielen taito on ehdottomasti plussaa.

Hae tehtävään pian:
Unohda perinteiset hakemustekstit ja myy itsesi Kivralle töihin. Kirjoita itsestäsi lyhyt myyntipitch ja lähetä se meille CV:si kera. Jos oikein villiksi heittäydyt voit myös lähettää pitchin itsestäsi myyntivideon muodossa ja liittää sen CV:si.
Nyt saa ja kannattaakin paukuttaa henkseleitä ja laittaa parastaan. Miksi juuri sinä olet paras Customer Succes Representative vahvistamaan Kivran kaupallista liiketoiminnan kehitystiimiä?

Muuta tietoa
* Aloitus: Heti
* Kesto: Kokoaika, vakituinen
* Sijainti: Espoo

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Kivra Oy:n puolesta ja kaikki avoinna olevaan tehtävään liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille: krn03@academicwork.fi.
Hae tehtävään heti, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti koko hakuprosessin ajan. Päätämme rekrytoinnin heti sopivan henkilön löydyttyä. Jäämme malttamattomina odottamaan hakemustasi.
MUUTA TIETOA
Kivra on asiointipalvelu ja digitaalinen postilaatikko yritysten ja kuluttajien välisen sähköisen asioinnin helpottamiseksi. Suomessa lähetetään edelleen joka vuosi yli 500 miljoonaa paperista asiakirjaa laskujen, sopimusten ja muiden asiakirjojen muodossa, vaikka nämä kaikki olisivat lähetettävissä sähköisesti. Kivran missio auttaa käyttäjiä, lähettäjiä ja ympäristöä rakentamaan kestävämpää huomista tuottamalla parempaa sähköistä asiointia yritysten ja kuluttajien välille. Kivra Oy on perustettu vuonna 2018. Kivran digitaalinen postilaatikkopalvelu lanseerataan Suomessa vuoden 2019 lopussa. Kivra on perustettu alun perin Ruotsissa vuonna 2012. Ruotsissa yrityksellä on yli 2,3 miljoonaa käyttäjää ja yli 15 000 yritystä lähettää asiakirjansa Kivralla asiakkailleen. Lue lisää Kivrasta osoitteesta kivra.fi