(Poistunut julkaisusta)

Customer Success Manager
Y4 Works

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Etsimme tähtipelaajia uuden sukupolven myyntijoukkueeseen! 

  • Sytytkö joukkuehengestä?
  • Innostutko tavoitteista ja niiden saavuttamisesta?
  • Haluatko työn, joka inspiroi kuin harrastus?

Rakennamme Y4 Worksillä myyntijoukkueen mullistamaan suomalaisen työkulttuurin ja rikkomaan ennätyksiä. Menestyvä myyntijoukkue rakentuu luottamuksesta, avoimuudesta ja kannustavasta ilmapiiristä. Huippuluokan joukkueella on yhteinen päämäärä, johon jokainen joukkueen jäsen voi aidosti sitoutua. Tässä joukkueessa jokainen pelaaja kantaa vastuuta koko tiimin onnistumisesta. Vain joukkueena voittaminen on todellista voittamista

Voittava myyntijoukkue koostuu sitoutuneista yksilöistä, voimaannuttavasta johtamisesta sekä maailman parhaista puitteista. Onnistuakseen myyntitiimi saa radikaalin ihmislähtöistä, empaattista ja valmentavaa johtamista, liekehtivää yhteishenkeä ja ammattimaista sparraamista. Lisäboostia tekemiseen tuovat inspiroiva toimitila Helsingin ytimessä ja koko tiimin onnistumiseen perustuva palkkausmalli.

Haemme rohkeita valioyksilöitä kokeelliseen myyntiyksikköön. Edellytämme sinulta joukkueurheilu-henkeä sekä asennetta tehdä tavoitteellista asiakashankintaa Y4 Worksin yrityspalveluiden parissa. Emme kaipaa vuosien myyntikokemusta, vaan etsimme aitoa tiimipelaajaa, jolta löytyy voittamisen tahtoa ja uskallusta sukeltaa myynnin syvään päähän. 

Me Y4 Worksillä teemme maailmaa mullistavaa työtä auttaessamme pk-yrityksiä kasvamaan sekä työnhakijoita löytämään elämälleen suuntaa. Olemme yli 50 hengen tiimi kunnianhimoisia kehittäjiä ja yrittäjähenkisiä tekijöitä. Innostumme haasteista, kokeilemisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Yrityksemme on perustettu luomaan ratkaisuja yhteiskunnan, ihmisten ja yhteisöjen kipupisteisiin.

 

Työaika myyjänä on 37,5 tuntia viikossa tai sopimuksen mukaan. Maksamme sinulle kiinteän kuukausipalkan 1896€/kk, jonka päälle kertyy suoriutumispalkkio, joka määräytyy pääosin tiimin menestymisen ja osittain henkilökohtaisen työssä onnistumisen mukaan. Suoritumispalkkiolle ei ole ylä- eikä alarajaa. Vuoden 2020 toteumien perusteella keskimääräinen täysipäiväisen myyjän suoriutumispalkkio on välillä 650€ - 1500€/kk. 

Työt alkavat ma 5.10. tai sopimuksen mukaan. Toivomme tehtävään hakemuksia moninaisista taustoista. 

 

Hakemukset

Toivomme, että lähetät videohakemuksen ja cv:n osoitteeseen rekrytointi@y4works.fi. Videon maksimipituus on 2 minuuttia. Kirjoita lähettämäsi viestin otsikkoon “Hakemus myyjäksi, [oma nimesi]”.

Kerro videossasi, miksi haluaisit juuri Y4 Worksin uuteen myyntijoukkueeseen töihin. Tuo esiin videossasi, mikä myyjän työssä sinua innostaa. Lisäksi meitä kiinnostaa kuulla millainen tiimityöskentelijä olet sekä missä voisimme auttaa sinua kehittymään.

 

Hakuprosessi

Hakuvideo on toimitettava ti 15.9.2020 klo 11.00 mennessä. Hakuajan päätyttyä kutsumme sopivat ehdokkaat haastatteluun. Haastattelut järjestetään to 17.9. - pe 18.9.2020.

Lopullisesta valinnasta ilmoitamme ti 22.9. mennessä. Ilmoitamme prosessin etenemisestä ja päätöksistä henkilökohtaisesti.

 

Lisätietoja hakuprosessista: Susanna Jokimies, susanna@y4works.fi, puhelimitse pe 11.9. klo 12-17 puh. +358440700175.

Lisätietoja tehtävästä: Kare Oja, kare@y4works.fi, puh. +358505331807