(Poistunut julkaisusta)

Customer Success Manager
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Asiakasyrityksemme Datscha on Pohjoismaiden eniten käytetty kaupallisten kiinteistömarkkinoiden tietopalvelu- ja analysointityökalu, jota käytetään yli 900 yrityksessä. Datscha on markkinajohtaja, minkä palvelut mahdollistavat aivan uudenlaisen tavan analysoida ja seurata kiinteistöliiketoimintaa sekä kiinteistömarkkinoita. Yritys on perustettu Ruotsissa 1996 ja se on lanseerattu Suomessa 2010. Palvelua käyttävät alan ammattilaiset eri sektoreilta, muun muassa kiinteistömanagerit, -konsultit, pankit, sijoittajat, rakennuttajat, kiinteistönomistajat ja kiinteistöpalveluiden tarjoajat. Datscha auttaa asiakkaitaan optimoimaan ajankäyttöään ja allokoimaan sitä liiketoiminnan kannalta merkityksellisiin asioihin, sekä optimoi yrityksiä päätöksentekoprosesseissa. Voit tutustua Datchaan lisää täältä: http://datscha.fi/ ja http://datscha.com/

Etsimme suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen henkilöä

CUSTOMER SUCCESS MANAGER

tehtävään Helsinkiin. Työsuhde on vakituinen.

Customer Success Managerin tärkein tehtävä on olla asiakkaiden yhteyshenkilö eli hän on vastuussa siitä, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ja selvillä siitä, kuinka palvelu toimii ja kuinka työkalua käytetään. Hänen työtehtävinään ovat mm. asiakkaiden kontaktointi ja asiakassuhteiden ylläpito, asiakastapaamisissa käyminen, koulutustilaisuuksien pitäminen niin uusille kuin vanhoille asiakkaille esim. palvelun käytöstä ja palvelu-uudistuksista, tietoisuus asiakkaiden tyytyväisyydestä palveluun, aktiivinen kommunikointi Ruotsin päätoimistolla toimivan kehitystiimin kanssa sekä asiakaspalautteen vieminen eteenpäin palvelumme kehittämiseksi. Customer Success Managerilla tulee olla erinomainen tuntemus Datschan työkalusta. Hänen tulee olla kiinnostunut kehittämään palvelua ja asiakastyytyväisyyttä sekä seuraamaan tarkkana ympäristöään ja kokonaisuutta uusien kehitysmahdollisuuksien tai asiakasliidien toivossa. Customer Success Manager pääsee osaksi Datschan asiantuntevaa Suomen tiimiä, johon tällä hetkellä kuuluu kolme henkilöä. Suomen toimisto sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Eteläesplanadilla.  

Pärjätäksesi tehtävässä sinulla tulee olla työtehtävään sopiva koulutus sekä  työkokemusta kiinteistöalalta, jotta sinulla on mm. hyvä tuntemus kiinteistömarkkinasta sekä tiedät, miten kiinteistö arvioidaan ja mitkä ovat arvoon vaikuttavat tekijät. Ehdottomana etuna on laajat verkostot kiinteistöalalla. Sinulla tulee olla erinomainen suomen sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, sillä tulet käyttämään molempia kieliä päivittäin. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Sinun tulee olla erittäin asiakaspalveluhenkinen ja ulospäinsuuntautunut sekä omata hyvät sosiaaliset taidot, jotta ihmiset haluavat lähestyä sinua ja kommunikoida kanssasi. Sinulta tulee löytyä omatoimisuutta ja itsenäistä työskentelytapaa. Olet luotettava, ahkera ja joustava työntekijä. Vaikka työyhteisö on pieni ja kaikilla on omat vastuualueensa, kaikki toimivat yrityksessä yrittäjähengen mukaisesti eli tekevät tarpeen mukaan monipuolisesti kaikkiin yrityksen osa-alueisiin liittyviä tehtäviä. 

Työsuhde on vakituinen kokopäivätyö. Hakijoilta toivotaan palkkatoivetta hakemuksen yhteydessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.   

Hakijoilta odotamme:

 • Koulutusta kiinteistöalalta
 • Työkokemusta kiinteistöalalta
 • Erinomaiset englannin ja suomen kielen taidot
 • Ulospäinsuuntautunutta ja sosiaalista luonnetta
 • Omatoimista ja itsenäistä työskentelytapaa

Eduksi katsomme:

 • Laajat verkostot kiinteistöalalla
 • Hyvät ruotsin kielen taidot
 • Myynti- ja yrittäjähenkisyyttä

Miksi vaihtaa Datschalle?

 • Monipuoliset urakehitysmahdollisuudet: Datscha on osa ruotsalaista Stronghold Invest Ab –konsernia, johon kuuluvat myös Newsec ja Niam.
 • Jatkuva panostaminen osaamisen kehittymiseen: Datscha huolehtii työntekijöidensä koulutuksesta ja kehittymisestä kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen avulla
 • Pieni ja ketterä tiimi Suomessa, mutta iso kansainvälinen konserni taustalla: Stronghold-konsernilla on erittäin vahva jalansija pohjoismaisilla kiinteistömarkkinoilla
 • Toimisto keskeisellä sijainnilla Eteläesplanadilla
 • Lisäksi Datschalla on työntekijöilleen perustyöterveydenhoitoa kattavampi paketti

Tutustu Datschaan vielä lisää alla olevan videon kautta:

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Eeva McLean
Henkilöstökonsultti
eeva.mclean@wippiiwork.com 
040-484 4508