Customer Success Manager, Admincontrol Finland Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021
Etsimme nyt Visma-konserniin kuuluvalle Admincontrol Finland Oy:lle Customer Success Manageria vastaamaan asiakkuuksien laadukkaasta kokonaishallinnasta, palvelusta ja tuesta. Mikäli haluat päästä osaltasi varmistamaan mutkattoman käyttökokemuksen, jossa asiakkaan tarpeet täytetään korkealla laatutasolla,
nautit ongelmanratkaisusta ja sidosryhmäyhteistyöstä, tämä voi olla unelmatyösi! Jos sinulta löytyy soveltuva korkeakoulututkinto ja aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden kohdalla.
KUVAUS
Admincontrol Finland Oy:n hallitusportaali tarjoaa hallitukselle ja johdolle turvallisen alustan asiakirjojen jakamista ja vuorovaikutusta varten, arkiston sekä pääsyn hallituksen asiakirjoihin online- ja offline-tilassa. Customer Success Managerina otat vastuun omista asiakkuuksistasi ja niiden kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä. Varmistat korkean asiakastyytyväisyyden huolehtimalla palvelun toimivuudesta, tarpeiden kartoittamisesta ja täyttämisestä, pääkäyttäjien kouluttamisesta ja tukipyyntöjen käsittelystä. Asiakkaitasi ovat mm. yritysten hallitukset, johtoryhmät, CFO:t ja lakiasiainjohtajat. Työskentelet suomalaisten asiakkaiden parissa kansainvälisessä työympäristössä, saaden tukea kahdelta samassa roolissa Suomessa toimivalta kollegalta, joiden kanssa pääset kehittymään asiakastyön huippuammattilaiseksi.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytysohjelman
* Vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän nopeasti kasvavassa SaaS-yhtiössä
* Mahdollisuuden kehittyä asiakastyön ammattilaiseksi samalla luoden merkityksellisiä asiakassuhteita
* Ammattitaitoiset ja sitoutuneet kollegat
* Kansainvälisen työympäristön

TYÖNKUVA
Tulet vastaamaan kokonaisvaltaisesti asiakkaidesi hallinnasta mm. seuraavien tehtävien kautta:


* Hallitusportaalin pääkäyttäjäkoulutus asiakkaille
* Onnistuneen käyttökokemuksen varmistaminen ja tarvekartoitus
* Tukipyyntöjen käsittely
* Sidosryhmäyhteistyö

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. kaupallinen)
* Sujuva suomen ja englannin kieli taito, ruotsin kielen taito nähdään etuna
* Aikaisempaa työkokemusta asiakastyöstä


Työntekijänä olet:


* Palveluhenkinen
* Tarkka ja vastuullinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, mieluiten tammikuussa 2022
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: 00100, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Admincontrol Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Me Admincontrolilla uskomme tulevaisuuden riippuvan päätöksenteon laadusta ja toimitamme verkkoratkaisuja liiketoiminnan kannalta kriittisten tietojen tehokkaaseen ja turvalliseen hallintaan mm. hallituksille, johtoryhmille sekä yritysjärjestelyiden läpiviemiseen. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa olemme alamme johtava toimija ja ohjelmistojamme käyttää jo yli 5000 asiakasorganisaatiota ja yli 100000 loppukäyttäjää. Admincontrol on kasvava yritys, joka toimii kuudella Euroopan markkina-alueella ja jolla on suuria tavoitteita tulevaisuudelle!

Olemme ihmisiin keskittyvä teknologiayritys. Työympäristömme on osallistava ja kehittyvä, ja sille on ominaista matala hierarkia. Menestyäksesi kanssamme sinun on kyettävä samaistumaan arvoihimme: älykkyys, intohimo ja luottamus sekä osallistuttava aktiivisesti tiedon ja kokemusten vaihtoon. Samaa voit odottaa kollegoiltasi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526938
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki