(Poistunut julkaisusta)

Customer Success Agent, kokoaikainen, Eduhouse, Helsinki
Eduhouse Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Oletko parhaimmillasi ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa? Etsitkö pidempiaikaista työtä, jossa pääset ratkaisemaan asiakkaiden haasteita ja auttamaan heitä onnistumaan?  Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Customer Success Agent!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Eduhouselle positiivista ja asiakaspalveluhenkistä Customer Success Agentia vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Aloitus tehtävässä on elokuun alkupuolella.

Customer Success Agentin tehtävässä tulet pitämään huolta nykyisistä asiakkaista ja autat heitä saamaan kaiken hyödyn irti koulutuspalvelusta. Tulet vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin koulutusportaalista ja autat päivittäisessä käytössä. Myyntihenkisyydestä on tehtävässä etua, sillä lisämyynnin paikat ovat tärkeää tunnistaa.

Eduhouse on vuonna 2002 perustettu koulutusalan organisaatio jonka intohimoja ovat tinkimätön laatu ja rohkeus kokeilla. Accountor-konserniin kuuluva Eduhouse tarjoaa asiakkailleen digitaalisia verkkokoulutuspalveluita. Accountor-konserni on Pohjois-Euroopan laajin talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita tuottava yritys, joka toimii seitsemässä maassa. Yhtiö työllistää lähes 3000 henkilöä 140:ssä eri toimipisteessä. Lue lisää täältä: https://www.eduhouse.fi/


Pääasialliset tehtävät

 • Hoidat asiakaspalvelua koulutuspalveluita ostaneiden asiakkaiden odotukset ylittäen
 • Kehität asiakassuhteita ja olet asiakkaisiin aktiivisesti yhteydessä koko asiakassuhteen ajan
 • Tunnistat lisämyynnin paikat ja tartut niihin
 • Analysoit ja kehität omaa toimintaasi sekä raportoit asiakkuuksien onnistumista

Odotamme sinulta

 • Asiakaspalvelukokemusta
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
 • Myynnillistä, positiivista ja pitkäjänteistä työotetta
 • Luontaisesti vahvoja vuorovaikutustaitoja
 • Office-ohjelmien perustason osaamista

Tarjoamme sinulle (mahdollisuuden)

 • Kehittää asiakaspalvelutaitojasi ja asiakkuuden hoitoa pitkäjänteisesti
 • Vahvistaa myynnillisiä taitojasi
 • Työllistyä isoon konserniin
 • Hyvään perehdytykseen
 • Kannustavan ja tiiviin työyhteisön sekä lämminhenkisen tiimin tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 4.8, mutta nopeus on valttia. Aloitus tehtävässä on elokuun alkupuolella mutta viim. 15.8. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää tiia.maenpaa@studentwork.com / +358504637212. Tiian loman ajan (12.7-12.8) lisätietoja antaa Christina Fagerström (christina.fagerstrom@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.