(Poistunut julkaisusta)

Customer Solutions Manager pääkaupunkiseudulle
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

DB Schenker - Deutsche Bahnin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja tarjoava liiketoimintayksikkö on liikevaihdon ja suorituskyvyn perusteella maailman toiseksi suurin logistiikkapalveluiden tarjoaja. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. DB Schenkerissä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

Haemme Vantaan Viinikkalaan Sales Planning -tiimiin osaajaa, joka vastaa vaativien asiakasratkaisujen laatimisesta, niihin liittyvistä Tender Management -toiminnoista sekä voitettujen kauppojen käyttöönottohankkeiden johtamisesta.

Tehtävässäsi vastaat saapuvien tarjouspyyntöjen analysoimisesta ja soveltuvuusarvioinnista sekä vaativien tarjousten dokumentoinnista, hinnoittelusta ja asiakasneuvotteluista yhdessä vastuumyyjän, tuotelinjojen asiantuntijoiden ja vastuuhenkilöiden kanssa. Tehtävääsi kuuluu myös asiakasratkaisujen käyttöönottoprojektien johtamista edellä mainittujen tahojen kanssa.

Odotamme sinulta vahvaa logistiikka-alan ymmärrystä ja useamman vuoden kokemusta toimialalta. Omaat hyvät ryhmätyö- ja projektinhallintataidot sekä pystyt työssäsi analyyttisyyteen. Olet mielelläsi mukana niin projektien johtamisessa, haasteiden ratkaisemisessa, muutosten läpiviennissä ja asiakasneuvotteluissa kuin myös operatiivisten yksityiskohtien kehittämisessä. Hallitset hyvin yleisimmät MS Office -ohjelmat ja olet kiinnostunut oppimaan uusien ohjelmistosovellusten käyttöä. DB Schenkerin eri järjestelmien tuntemus on tehtävässä eduksi. Sinulla on alaan soveltuva korkeakoulututkinto ja pystyt työskentelemään työssäsi sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme tehtävään valitulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten työtehtävien parissa kansainvälisessä työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Ruupunen, Head of Pricing and Solution Design, puh. 010 520 3428, 17.1. ja 24.1. klo 14.00-15.00.

Hae tehtävään 27.1. mennessä sähköisellä lomakkeella.